Új irodabérlők a Dél-pesti Üzleti Parkban – Az irodák iránti igény is jelentős a city logisztikai központban

A Dél-pesti Üzleti Park második fázisának felépülésével párhuzamosan be is népesül a IX. kerületi city logisztikai központ. A bérlői állományt most két hosszú távú irodabérleti szerződés gazdagítja, melyet a Bunge Zrt. és a Delta Plusz Magyarország kötött az épülő irodaház területeire. A DÜP népszerűségét jelzi, hogy a raktár és irodaterületek közel háromnegyede már bérlőre talált az év végi átadást megelőzően.

Mintegy 500 m2 „A” kategóriás irodaterületre írt alá a Bunge Zrt. és a Delta Plusz Magyarország a még épülő Dél-Pesti Üzleti Parkban (DÜP). A Park Budapest első city-logisztikai központjaként nagy lendületet adott a dél-pesti régió fejlődésének; folyamatosan érkeznek az új, nemzetközi hálózattal rendelkező bérlők a bázisra. A Bunge Zrt., a világ legnagyobb olajosmag-feldolgozó vállalata európai kutatási- és fejlesztési központja számára 1 200 m2 iroda és speciális laborterületet kötött le. A Delta Plusz Magyarország kereskedelmi tevékenységének támogatására kereset biztos hátteret nyújtó üzleti központot. Munkavédelmi termékeit értékesítő, rugalmasan alakítható irodaegységét szintén a ’G’ irodaépületben helyezi el.

„A logisztikai ingatlanok piacát ugyanúgy érinti a folyamatos innováció, mint minden más ingatlanpiaci szegmenst. Nem elegendő a raktárfunkciókra építeni, az irodai kívánalmaknak egyaránt eleget kell tenni. A Dél-Pesti Üzleti Parkban mindkét típusú terület bérelhető, parkosított zöld környezetben, miközben könnyen elérhető a belváros. A beruházás sikerességét számunkra az új bérleti szerződések és a magas kihasználtsági mutató is igazolja.” – kommentálta a most megkötött hosszútávú szerződéseket Mucsi György, a fejlesztő WING Zrt. ipari fejlesztéseiért felelős vezérigazgató-helyettese.

A DÜP folytatása a CIB Bank finanszírozásában valósul meg. A második ütem ‘G’ irodaépületének és ‘D’ raktárcsarnokának kimagasló – már most 75 % körüli – kihasználtsági rátája, nem meglepő, hiszen a BTS konstrukciónak köszönhetően kisebb cégek és nagyvállalatok számára is optimális feltételeket nyújt a Park. A DÜP az M5 és M0 autópályák, valamint a belváros közelsége miatt kiváló háttér szállítmányozási tevékenységekhez és city-logisztikai célokra, a jó tömegközlekedési hálózat révén pedig az irodaegységek dolgozói is könnyen megközelíthetik a létesítményt.

A city-logisztikai központban olyan speciális logisztikai szolgáltatásokat találnak a bérlők, mint az osztott raktárterületek, az egyedi igény alapján kialakított rámpa, sprinkler és klíma. A Park irodabérleményei iránt érdeklődőket modern, légkondicionált irodaterek, étterem, kávézó várja. Az ipari park jelleg pedig a tervezett parkos területek révén válik természetessé, a bérlők számára élhető környezetté.

- WING -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes