Új igazgatósági tagok az ÖBB-nél

Christian Kernt, a Verbund AG igazgatósági tagját 2010. június 7-i hatállyal az osztrák állami vasúttársaság, az ÖBB-Holding AG igazgatósági tagjává választották. Christian Kern Peter Klugart, az igazgatóság szóvivőjét váltja. Gustav Poschalko igazgatósági tag utódja pedig Franz Seiser, az ÖBB-Technische Services GmbH ügyvezető igazgatója lesz, aki 2010. április 1-jétől tölti be a pozíciót.

Horst Pöchhacker, az ÖBB felügyelőbizottságának vezetője a személyi döntéseket „egyértelmű jelzésnek" értékelte. Mint mondotta, „a két jó hírnevű és tapasztalt vezető által biztosítjuk a vállalat sikeres fejlődéséhez szükséges feltételeket."

Christian Kern új megbízatását „rendkívüli kihívásnak értékeli". Hangsúlyozta, hogy „az ÖBB az osztrák gazdaság egyik legfontosabb vállalata, a gazdaság motorjaként a teljes osztrák gazdaságra és társadalomra hatással van. Az ÖBB hatékonyságának növeléséhez modern infrastruktúrára és mindenekelőtt lojális munkatársakra van szükség. Annak érdekében, hogy ki tudjuk használni az esélyeket, elsősorban ügyfeleink igényeihez kell igazodnunk. Ennek fontos előfeltétele a motivált munkatárs. Nem szabad hagynunk, hogy az ÖBB a napi politikai csatározások áldozata legyen. Célom, hogy az osztrákok ismét büszkék legyenek a vállalatra."

Az ÖBB az ágazat legsikeresebb és leghatékonyabb szolgáltatója lesz. Mindezt egyesített erővel fogjuk elérni – jelentette ki Franz Seiser első nyilatkozatában. Seiser a Technische Services GmbH-t nemzetközileg sikeres szolgáltató vállalkozássá tette.

- railcargo.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes