Új bérlő a South Buda Business Parkban

A GLD Invest Group “A” kategóriás irodaháza újabb bérlővel, ráadásul egy hazai, folyamatosan bővülő, egyedi szoftverek fejlesztésével foglalkozó céggel, az Astron Informatikai Kft.-vel gazdagodott 2009 novemberétől – tudtuk meg Gorondy Mátétól, a Colliers International nemzetközi ingatlanügynökség irodadivíziójának brókerétől.

Az Astron választása több irodaház versenyeztetését követően esett a XI. kerület ígéretesen fejlődő részében található irodaházra. Dr. Kovács Attila, ügyvezető igazgató elmondása szerint a tágasabb irodát kereső cég döntéséhez nagyban hozzájárult az irodaház magas minőségű kialakítása, a városszerte legkedvezőbb ár és nem utolsó sorban az a tény, hogy a környéken ingyenes utcai parkolásra van lehetőség. Az előnyök között említhető még, hogy a rohamosan fejlődő és újjászülető újbudai városrészben a komplexum közvetlen közelében vásárlási, szórakozási és sportolási lehetőséget kínáló létesítmények találhatók.

Az 1100 négyzetmétert elfoglaló bérlő hosszú távú szerződést kötött a bérbeadóval, és 2009 novemberében költözött a South Buda Business Parkba. A bérbeadót a bérlő felkutatásában, illetve a tárgyalások során a Colliers International képviselte – összegezte a tranzakciót Gorondy Máté.

Az Astron Informatikai Kft. 1999-ben alapított magyar tulajdonú szoftverfejlesztő vállalat. Fő tevékenysége a felhasználó speciális igényeit kielégítő egyedi szoftverfejlesztés és a kapcsolódó professzionális tanácsadói szolgáltatások. Megrendelői többek között nagy hazai villamos- és gázipari közszolgáltató cégek, mobil telekommunikációs vállalat, valamint a Siemens AG több divíziója Németországban, az Egyesült Államokban és Ázsiában. A cég központja Budapesten van, 2006 óta fejlesztői irodát tart fenn Szegeden. Jelenlegi létszáma 85 fő, 2009-es tervezett nettó árbevétele 1 milliárd Ft.

- Colliers International -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes