Jó az Adeccónál dolgozni

A globális gazdasági kihívások ellenére az Adecco vállalatai továbbra is invesztálnak munkatársaikba. Ezt tüközi a nemzetközileg elismert "Legjobb Munkahely" versenyen elért magas helyezés. – A vállalat törekszik a tehetségek megtartására és vonzására – mondta a cég HR igazgatója.

Az Adecco Global több üzletágat működtet és mindenhol cél, hogy vonzó munkáltató legyen. Mindez azt jelenti, hogy a vállalat komolyan elkötelezi magát a karrierfejlesztés, a korrekt és versenyképes bérezési struktúrák, a kiemelkedő vezetői munka irányában, és olyan emberekre összpontosítanak, akik hidegfejűek, melegszívűek és szorgalmasak. Az ösztönzés és a négy alapvető érték megőrzése – a csapatszellem; összpontosítás az ügyfél igényekre; felelősség; és vállalkozási készség – szintén meghatározó szerepet játszott a sikerben, áll a cég sajtóanyagában.
Mint Christian Vasino az Adecco Global HR igazgatója elmondta: 2004 óta vesznek részt több mint 20 országban a Great Place to Work felmérésben. Az első egység, amely rákerült a listára, Belgiumból érkezett 2005-ben és azóta további hat egységnek sikerült ez.
"A legfontosabb célunk egy olyan munkahelyi környezet létrehozása, ahol a kollégák érzik, hogy részét képezik egy csapatnak és erősen motiváltak arra, hogy különleges teljesítményt nyújtsanak. Az eredmények azt mutatják, hogy jó úton járunk sok egyéb vezető szerepet játszó céghez képest. Ha nagyszerű munkahely vagyunk, ez segítséget nyújt a legjobb emberek megtartásában és vonzásában, amire törekszünk is világ vezető HR szolgáltató csoportjaként. Természetesen ezen eredményekkel nő az elismertségünk a külső kollégák és az ügyfelek körében is" – véli a HR igazgató.
A Great Place to Work InstituteŠ a világ 40 országában rendez "Legjobb Munkahely" versenyeket. Az Adecco és leányvállalatai ezúttal Németországban és Nagy-Britanniában (Top3) valamint Norvégiában értek el előkelő helyezéseket. A verseny végeredményét 2/3-ban a dolgozók visszajelzésére, 1/3-ban a résztvevő cégek írásban benyújtott anyagaira alapozzák, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Forrás: HR Portal

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes