Internetes megoldásokkal bővül a szlovák elektronikus útdíjfizetési rendszer

A „Myto” névre keresztelt, szlovák elektronikus útdíjfizetési rendszer beszállítója, a SkyToll a rendszer hivatalos partnerévé minősítette az Eurotoll vállalatot. Az Eurotoll értéknövelt szolgáltatásokat és magas színvonalú ügyfélkiszolgálást tud biztosítani internetes önkiszolgáló megoldásai révén. Az szolgáltatások többé között lehetővé teszik, hogy az interneten rendelhetők a fedélzeti egységek, feketelistára tehetők az ellopott egységek, ellenőrizetők az úthasználati díjak, illetve létrehozhatók automatikus jelentések a fogyasztásról. Szlovákiában 2010 januárjában tervezik bevezetni az elektronikus útdíjfizetési rendszert, amelyet kiterjesztenek minden 3,5 fél tonna feletti áruszállító járműre és 9 főnél több személy szállítására alkalmas gépjárműre.

Az Eurotollnak, amely egy európai színvonalú vállalat, szigorú követelményeknek kellett megfelelnie ahhoz, hogy megkapja a SkyToll-tól a hivatalos partneri minősítést. A minősítés megadásában fontos szerepet játszott a pénzügyi stabilitás és megbízhatóság, a szállítási és a logisztikai szektorban szerzett szakismeret és tapasztalat, valamint az európai előírásoknak való megfelelés (1 szerződés, 1 számlakészlet, 1 kapcsolattartó).

Az Eurotoll szállítók közötti kommunikációja kiemeli az elektronikus díjfizetéshez kapcsolódó önkiszolgáló szolgáltatásokat, így növelve az elektronikus díjfizetés elfogadottságát. Az Eurotoll elhivatott ügyfélszolgálati szervezettel rendelkezik, mely szakértő ügyintézést és elérhetőséget kínál az ügyfelek számára.

A hatékony ügyfélmenedzsmenthez elengedhetetlen a multikulturális ügyfelek kiszolgálásának képessége – az Eurotoll hálózata 650 000 fogyasztó és 10 000 vállalati ügyfél számára biztosít szolgáltatásokat; ebből 60% Franciaországon kívüli szállítmányozó cég. Az Eurotoll ezért telefonos ügyfélszolgálatot üzemeltet (40 több nyelvet beszélő munkatárssal), mely prémium szolgáltatásokat is biztosít a legnagyobb ügyfelek számára.

- Mmd -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes