Innovatív szervezet

bika_log_v5

Képzett és lojális szakembergárda, szabályozott folyamatok és a „művészet” összhangja – ez az a két legfontosabb fókusz, amely egy cég számára biztosítja a megbízók elégedettségét, és garantálja az üzleti kapcsolatok hosszú távú fenntartását 2010-ben. E két terület fontosságát felismerve cégünk, a BI-KA Logisztikai Kft. és a tulajdonos-ügyvezető Karmazin György – ebben az ágazatban illetve vállalati méretben – rendhagyó módon a humánerőforrást és a minőségirányítást magasabb szintre (ki) emelte a szervezet többi egysége közül.

A válságra – a kialakult kedvezőtlen pénzügyi és gazdasági helyzet ellenére -  a társaságunk lehetőségként tekintett. Hogy mit jelent mindez a gyakorlatban? A cégünk vezetése – a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan – ebben a piac számára nehéz időszakban is – fontosnak tartotta a munkatársak ismereteinek bővítését és folyamatos képzését.

Különböző témájú külső és belső képzésekkel, szakmai és készségfejlesztő programokkal tartjuk naprakészen munkatársaink felkészültségét és fejlesztjük képességeiket. A felső vezetés és a tulajdonosok támogatásával valamint inspirálásával, vezetőinket folyamatosan képezzük, munkatársaink a szervezet különböző területeiről – szakterületükhöz tartozó konferenciákon, workshop-okon vesznek részt. Benchmark tevékenységet is folytatunk ágazaton belül és ágazaton kívül egyaránt, regionális és országos szinten. Törekszünk arra, hogy a képzési programok adta ismeretek beépüljenek a napi folyamatokba, rutinná váljon a tanultak alkalmazása.

Ezt segíti elő, támogatja a másik kiemelt terület a minőségirányítás is, hiszen ennek hatékonysága garantálja a cégnél folyó munka jövőbeli eredményességét. A magas szintű minőségirányítás horizontálisan szabályozza a folyamatokat, optimalizáltan működtetve és teret hagyva a kreativitásnak, a „művészetnek” is, hiszen ebben a szakmában is van erre szükség és így lehetőség is.

Társaságunk célja, hogy az általunk nyújtott szolgáltatással megbízóink elégedettek legyenek, és a partnerkapcsolatok hosszú távra szóljanak. Ehhez pedig elengedhetetlen ennek a két területnek a folyamatos, átgondolt fejlesztése.

A BI-KA Logisztika Kft. közel két évtizedes szakmai múltra tekint vissza. Az átgondolt szakmai munkának köszönhetően, az 1991 végén alakult családi vállalkozás napjainkra a szolnoki régió egyik piacvezető szállítmányozó és logisztikai szolgáltató társaságává fejlődött. Magasan kvalifikált, tapasztalt szállítmányozók, nemzetközi kapcsolatok, a széles szolgáltatási paletta, illetve a kiterjedt és megbízható alvállalkozói kör szavatolja a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő szolgáltatást.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes