Ingyenes szállítási költségcsökkentő eszköz

Az Adversum logisztikai tanácsadó cég elérhetővé tette a honlapján azt a térképalapú vizualizációs alkalmazást, amelynek segítségével bármely cég megvizsgálhatja kiszállítási rendszerét és fejlesztési döntéseket hozhat.

Amennyiben küld néhány egyszerű kiszállítási adatot, térképen vizualizáljuk a kiszállítási pontokat, ahogy például az alábbi ábrán is látható.A felhasználóbarát eszköz a Google Maps szolgáltatását felhasználva jeleníti meg a térképen a megadott adatok alapján egy adott cég raktárait és a raktárakhoz tartozó vevőket. A térképen láthatjuk kiszállítási hálózatunkat, felderíthetjük az átfedéseket, majd ezek alapján változtatásokat eszközölhetünk.

Az alkalmazás kialakítása során a tanácsadó cég figyelembe vette, hogy a cégek nem szívesen küldik el ilyen jellegű adataikat, hogy aztán azt valaki elemezze azokat, így olyan megoldást alakított ki, amellyel a böngészőben a felhasználó saját maga elvégezheti ezt a műveletet néhány kattintás segítségével – csupán az adatokat kell megfelelő formátumban összegyűjteni.

Erdős Szilveszter, az Adversum Kft. marketingvezetője elmondta: „Sok nagykereskedő és gyártó céggel találkozunk munkánk során, ahol nem használnak semmilyen térképes vizualizációs eszközt a kiszállítási hálózat problémáinak felderítésére. Ez az alkalmazás egy kis segítség azoknak a céltudatos cégeknek, akik fejleszteni akarnak logisztikájukon, de eddig nem tudták hogyan.”

Az ingyenes alkalmazás elérhető a www.adversum.hu/szallitasi_vizualizacio honlapcímen.

Forrás: ADVERSUM

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes