Ingyen wifi lesz néhány Volán járaton

Folyamatos WiFi kapcsolat lesz a Volánbuszok egyes járatain a Vodafone jóvoltából. Az internetes szolgáltatás 34 vonalon működik majd, közölte a két érintett társaság.

A Vodafone újabb lépést tett a mobilinternet népszerűsítése érdekében. A Volánbusz Zrt.-vel kötött megállapodásnak köszönhetően szeptember utolsó napjától 80 távolsági járaton térítésmentesen használható a WiFi internet-kapcsolat utazás közben. "A mobilinternet népszerűségét ma már senki sem vitatja. Mind a munkában, mind pedig a szórakozásban kitűnő társ lehet, gyors és egyszerű internetelérést biztosítva a felhasználóknak. Szeretnénk minél jobban kibővíteni a felhasználás módját, ennek érdekében a reptéri minibuszok után most a Volánbusz távolsági járatainak több mint 60 százalékát is elláttuk WiFi kapcsolattal, amelyek HotSpotként funkcionálva izgalmas útitárssá válnak a mindennapokban" – mondta el dr. Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

"Társaságunk folyamatosan keresi azokat a szolgáltatásbővítési lehetőségeket, amelyek az utazók kényelmét szolgálják. Nagyon örülünk annak, hogy a kor technikai lehetőségét és az utazók internethez való jutásának igényét összhangba tudtuk hozni úgy, hogy ez semmilyen plusz költséget nem jelent az utasok számára" – tette hozzá Fajcsák Lajos, a Volánbusz Zrt. forgalmi és kereskedelmi igazgatója.

Az újításnak köszönhetően 2010. szeptember 30-tól az utasok térítésmentesen internetezhetnek útközben notebookjaikon vagy egyéb WLAN-elérésre képes eszközükön. Az internetes szolgáltatás 34 vonalon érhető el többek között a bécsi, a soproni, a zalaegerszegi, a nagykanizsai, a szekszárdi, a pécsi, a bajai, a szegedi, a battonyai és az egri járatokon vehető igénybe a WiFi matricával ellátott autóbuszokon.

Forrás: mfor.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes