Három kilométerről figyelnek a rendőrség új traffipaxai

Nem vesz új traffipaxokat a rendőrség, csak bérel. Ötvenet, darabonként havi 146 ezer forintért. Az új sebességmérők három kilométerről is levadásszák a gyorshajtókat, éjjel-nappal.

A hírekkel ellentétben nem megvette, hanem bérli a rendőrség a most beszerzett ötven új traffipaxot. Az első, bővebb tender nyomán 2009 és 2011 között 600 fix telepítésű traffipaxot helyeztek volna üzembe a Magyar Közút Kht.-hez tartozó úthálózaton. A pályázattal kapcsolatban vizsgálatot indított az országos rendőrfőkapitány és az igazságügyi és rendészeti miniszter is, majd a Közbeszerzési Döntőbizottság a Civil Biztonsági Szolgálat és a Getronics Magyarország Kft. kezdeményezésére folytatott vizsgálatot sikertelen pályázati eredményük után.
A sebességmérőket 146 125 forintos havidíjért szolgáltatja a pályázat nyertese, a legalacsonyabb árat kínáló NJL Kft.
A közbeszerzési eljáráson ajánlatot tett a nyertesen kívül a Budapest Mikroelektronika Zrt., a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. és a Robot Visual Systems GmbH közösen, az ITS Globál Kft., a Swarco Signelit Zrt., valamint a Video HT Kft. és az SG Eszközlízing Magyarország Kft. közös pályázóként.

További részletek->

- mgyosz.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes