Hosszabítások a ProLogis-nál

A ProLogis három, a ProLogis Park Chorzów összesen több mint 52 000 négyzetméter raktárterületéről szóló bérleti megállapodást hosszabbított meg.

"Nagy örömmel jelentjük be a három fontos bérleti szerződés meghosszabbítását" – mondta Maciej Madejak, a ProLogis lengyelországi első alelnöke. „A lengyelországi ipari ingatlanok piacán nagyon erős a verseny, ezért kulcsfontosságú a jó kapcsolatok kiépítése és fenntartása ügyfeleinkkel, illetve megmutatni a tudást és szakértelmet, aminek segítségével folyamatosan meg tudunk felelni igényeiknek”

A három, a ProLogis Park Chorzów-ban meghosszabbított bérleti megállapodás ügyfelei:

• Az európai, logisztikai szolgáltatások nyújtó Raben, amely 28 800 négyzetméter raktárterületet bérel az egyes és kettes számú épületben. A vállalat jelenleg körülbelül 54 300 négyzetméternyi disztribúciós területet foglal el öt ProLogis létesítményben Európa-szerte.

• Egy nemzetközi logisztikai szolgáltató, az FM Logistic, amely 19 500 négyzetméter raktárterületet bérel az egyes számú épületben. Az FM Logistic több mint 175 300 négyzetméter területet bérel európai ProLogis parkokban.

• A logisztikai szolgáltatások teljes választékát nyújtó Ponetex, amely több mint 4 000 négyzetméter modern gyártási- és raktárterületet bérel a hármas számú épületben.

A ProLogis Park Chorzów egy modern disztribúciós park, amely kilenc épületében összesen 233 000 négyzetméter iroda- és raktárterületet foglal magában.

A park kiváló helyszínen, a Németországot Ukrajnával összekötő A4-es autópálya mellett található, a két legnagyobb jelenleg is épülő lengyelországi szállítmányozási folyosó (az A4-es kelet-nyugati, és az A1-es észak-déli autópályák) kereszteződéséhez közel, valamint 40 kilométerre a Pyrzowice-i repülőtértől, amely rugalmas raktározást és hatékony disztribúciót tesz lehetővé a helyi és a szomszédos országok piacaira egyaránt.

A ProLogis Park Chorzów ügyfelei még az Aldi, a C.Hartwig Gdynia, a Danone, a Kuehne+Nagel, a Mid Ocean Logistics, a Saint Gobain Construction Products, a Wilhelm Karmann és a VIP Collection.

A ProLogis portfoliója a felső-sziléziai régióban több mint 520 000 négyzetméter raktár- és irodaterületet foglal magában, öt disztribúciós park huszonhét épületében.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes