Hogyan szervezik a téligumi-cserét a flották?

A céges flottákat üzemeltető autópark-kezelőknek már hónapokkal korábban elő kell készíteniük a téligumi-cseréket, hogy ne járjon jelentős munkaidő kieséssel ez az elhagyhatatlan művelet. A KBC Autolease szakértői szerint a cégek a költségcsökkentések időszakában sem spórolnak a téli gumik minőségén.

A korán beköszöntött fagyok miatt a rendőrség már napokkal ezelőtt felhívta az autósok figyelmét arra, hogy itt az ideje a téli gumik felszerelésének. Ilyenkor a gumiszerelő műhelyekben, szervizekben nagyon nehéz szabad időpontot találni. Az autópark-kezelőknél a téligumi-cserék előkészítése már a nyár közepén elkezdődik. Egy-egy cég flottájában több tíz, esetenként több száz autó fut, ezért alaposan meg kell szervezni, hogy a munkaeszközök a lehető legrövidebb időre essenek ki a forgalomból, és hogy a vezetőiknek se kelljen feleslegesen sok időt eltölteniük a gumicserére várva.

A flottamenedzserek egy-két hónappal a hideg idő beállta előtt megadják a lehetséges időpontokat az ügyfeleknek, akik telefonon vagy interneten keresztül jelentkezhetnek be a cserére. Az online bejelentkezés lehetővé teszi azt is, hogy az irodából, az ország bármely pontján kiválasztott szerelőműhely időbeosztását látva foglaljanak időpontot. Jól bevált módszer, hogy egy minden szükséges eszközzel felszerelt kamion megy a cégek telephelyére, és a helyszínen végzik el a munkát, ami a céges autót használók számára minimális időráfordítást jelent.

forrás: muszakiforum.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes