Hibás, leállított, megzsarolt

Üröm az örömben Rajkán. – Harminchárom százalék eséllyel szállunk hibás buszra. – Leállított járatkiszervezés. – Képviselő zsarolt Volánt Komáromban? Híreink a hét első napján a gumi- és vaskerekek világából.

image

Budapest | Magyarország — Jelenleg nem kívánja értékesíteni egyik garázsát, telephelyét sem a BKV Zrt. – cáfolta a lapértesüléseket Bolla Tibor, a társaság gazdasági vezérigazgató-helyettese. A jövőben azonban ezt sem lehet kizárni, a cég ugyanis állandóan vizsgálja a megtakarítási lehetőségeket, ebből a célból folyamatosan készülnek belső szakértői elemzések.

Komárom | Magyarország
— Milliós nagyságrendű zsarolást sejtenek a városban a fideszes képviselők. Kreft-Horváth Loránd frakcióvezető és társai azért tesznek feljelentést, mert úgy vélik: az MSZP megyei alelnöke egy autóbuszjárat átengedését kérte a Vértes Volántól – az Alfabusz Reisennek, ellenkező esetben a járat üzemeltetésére kötött szerződés felmondását helyezte kilátásba.

Magyarország
— Hat év múlva igen erős, akár harminc százalékos alvállalkozói jelenlétre is lehet számítani a távolsági közlekedésben, most azonban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium leállította a Volánbusz járatkiszervezési pályázatát, mivel azt nem hagyta jóvá a tulajdonos, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár szerint ennek személyi következményei lesznek.

Rajka | Magyarország
— Jelenleg számos olyan vonat áll meg a település vasútállomásán, amelyre nem lehet felszállni a kiadott menetrend szerint – ezen szeretne változtatni a rajkai önkormányzat és több országgyűlési képviselő. A térség lakosai szerint nem elégséges, hogy a vasút kizárólag a hivatásforgalmi igényeket elégíti ki, hiszen a terület számottevő turisztikai jelentőséggel is bír. Minél előbb vissza kell vonni az előző kormány határozatát – hangzik az egységes vélemény.

Budapest | Magyarország — Három buszból egy valamilyen meghibásodással közlekedik a budapesti utakon az NKH szúrópróbaszerű ellenőrzései alapján. Megrepedt alvázak, törött szélvédők, szivárgó olaj borzolja az utasok és a szakemberek kedélyeit, a garázsokban mégsem tudnak sokat tenni. A nagyobb javításokra nincsen pénz, így az autóbuszok egyre csak öregszenek.

Forrás: iho.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes