Használt és új targonca vásár – Májusban !

Tradicionális, megbízható német márkák közös rendezvénye 2011. májusában. A Jungheinrich Hungária Kft. immár harmadik éve rendezi meg használt – és új targoncák vásárát telephelyén, Biatorbágyon és már két nagyvárosban:Debrecenben és Szegeden is.

Kiváló minőségű új és használt gépek nagy választéka raktárról: elektromos gyalogkíséretű emelőkocsik és targoncák, elektromos targoncák, dízel- és gázüzemű targoncák, kézi hidraulikus emelőkocsik.

Jungheinrich.jpg

Debrecenben és Szegeden a Pappas Auto telephelyein kerül megrendezésre a vásár, ahol többek között az érdeklődők megtekinthetik és kipróbálhatják két tradicionális és megbízható német márka, a Mercedes-Benz és a Jungheinrich gépjárműveit.

Az időpontok:

2011. május 12. 9.00-18.30 Jungheinrich Hungária Kft. Telephelye
Biatorbágy 2051, Vendel Park, Tormásrét u. 14.

2011. május 16-17. 10.00 – 18.00 Debrecen, Pappas Auto Magyarország Kft.,
Debrecen 4002, Mikepércsi út 73/b.
2011. május 18-19. 10.00-18.00 Szeged, Pappas Auto Magyarország Kft.
Szeged 6725, Vásárhelyi Pál u. 15.

A vásáron rendkívüli helyszíni akciókkal várják a látogatókat. Minden helyszíni vásárláshoz garantált értékes ajándék jár.

Targonca tartozékok: üléshuzat, ülés és ioncserélő kedvezményes áron vásárolhatók a három helyszínen.

Tények:

Közvetlenül a gyártótól: több mint 120 használt- és új targonca raktárról.
Jótállás: A használt és új gépekhez egyaránt jótállást biztosítunk.
Minden pénztárcához és minden alkalmazási területre kínálunk megoldást.

A Jungheinrich nemzetközi tekintetben a piacvezető vállalkozások közé tartozik anyagmozgató gépek, valamint raktári- és anyagmozgatási rendszerek területén. A Jungheinrich olyan, saját termékeket előállító logisztikai szolgáltató vállalattá nőtte ki magát, amely ügyfeleinknek átfogó termékpalettát kínál anyagmozgató berendezésekből, raktári állványrendszerekből, ezen kívül az üzemen belüli logisztika teljes vertikumára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt. A Jungheinrich részvényei minden német tőzsdén forgalomban vannak.

Részletes információk:
www.jungheinrich.hu

forrás: tranzitonline.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes