Gyárüzemeltetőt keres Kecskemétre a Mercedes

Ma mutatkozhattak be a Daimler AG potenciális hazai létesítmény-üzemeltetési partnerei Kecskeméten.

Az ITD Hungary és a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara március 9-én, Kecskeméten „Facility Management Fórumot" szervezett a hazai létesítmény-üzemeltetési vállalkozások számára – közölte a befektetésösztönzési társaság.

A rendezvény célja volt, hogy a lehető legtöbb hazai vállalkozás, mint potenciális beszállító, bemutatkozási lehetőséghez jusson, és bekerüljön a Daimler megrendeléséért versenyző multinacionális létesítmény-üzemeltetési cégek látókörébe.

A hazai létesítmény-üzemeltető vállalkozások közül több mint 70 céget választottak ki, ezek vehettek részt a kecskeméti fórumon, ahol a Mercedes Benz Manufacturing Hungária Kft. üzemeltetési és beszerzési vezetői ismertették a projektet és adtak tájékoztatást a leendő feladatokról, elvárásokról. Ezt követően a befektető által kijelölt 10 nemzetközi létesítmény-üzemeltetési vállalat mutatkozott be rövid prezentáció keretében. Az ezt követő üzletember-találkozón a hazai vállalatok képviselői személyes kétoldalú megbeszéléseket folytathattak a reménybeli fővállalkozókkal, a jövőbeni lehetséges együttműködésről.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes