Gyártó cég költözik a Nagytétényi Ipari Parkba

Gyártó cég költözik a Nagytétényi Ipari Parkba

A Cerva cseh védő – és munkaruházat gyártó cég 1,512 négyzetméter raktár és 846 négyzetméter iroda területre kötött bérleti szerződést a parkban.

A Cerva 2010 májusában költözik be az épületbe. Az új kirendeltség a jövőben a cég
magyarországi központja és raktárbázisa lesz.

Tarró Emília a C&W ipari ingatlan tanácsadója elmondta: "A Cerva aláírása egy pozitív jel, miszerint a piac a fellendülés jeleit mutatja. Ez a tranzakció nemcsak az ipari ingatlanszektor felívelését bizonyítja, de azt is sugallja, hogy új vállalatok terjeszkednek illetve lépnek be a magyar piacra. Örülünk, hogy egy ilyen fontos nemzetközi bérlőt hoztunk a Budapest 22. kerületében fekvő Nagytétényi Ipari Parkba."

Kelemen György a Cerva magyarországi képviselője hozzáfűzte: "A raktárul szolgáló lokáció kiválasztásánál nem csak a kiemelkedő földrajzi elhelyezkedés volt a döntő, hanem az is, hogy irodai részlegünk központjának is otthont adhasson a választott ipari park. Ezen kritériumok mellett a Nagytétényi Ipari Park remek kapcsolatot biztosít az autópályákhoz és a közeli tömegközlekedési lehetőségekhez."

Kis Kovács Ferenc az IPD képviselője hozzáfűzte: "Nagyon örülünk, hogy a hosszú tárgyalási folyamat után a cég a parkunkat választotta magyarországi központjául. A Cerva jelenleg a Nagytétényi Ipari Park egyik legnagyobb bérlője."

A 12,000 négyzetméteres Nagytétényi Ipari Park Budapest dél-nyugati perifériáján található az M0 autópálya közelében. Az M0 és a többi környező autópálya (M1 Ausztria felé, M7 Horvátország és Szlovénia felé) gyors elérést biztosítanak minden irányban, Budapest valamint Magyarország minden autópályájához. A belváros könnyen elérhető a helyszínről és több tömegközlekedési lehetőség is található itt. A Campona bevásárlóközpont csupán pár perc távolságra fekszik az Ipari Parktól.

 

Forrás: raktaram.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes