Goodman Üllő Airport Logisztikai Központ, Üllő

Goodman Airport Logisztikai Központ Üllőn, a budapesti agglomeráció egyik leggyorsabban fejlődő kereskedelmi és logisztikai csomópontjában helyezkedik el, közvetlenül az M4-es mellett, kiváló megközelíthetőséggel az M0 körgyűrűtől, vasúti és tömegközlekedési csomópontok közvetlen közelében, mindössze 3 kilométerre a ferihegyi repülőtértől. Mindezen földrajzi tényezők olyan helyi és nemzetközi vállalatok számára teszik ideálissá a központot, amelyeknek fontos Budapest, más magyarországi városok, valamint egész Közép-Európa könnyű megközelíthetősége.

A létesítmény több ütemben készül el, teljes befejezésekor 155 000 négyzetméternyi raktár- és irodaterületet kínál majd. Rendkívüli rugalmasságot biztosít mind kialakításában, amelynek köszönhetően az ügyfelek saját szükségletei érvényesülhetnek, mind az egyes fázisok befejezésének ideje terén (jellemzően 4-6 hónap). A standard kialakítás magában foglalja a rendkívüli be- és kirakodási kapacitást, a szabályozott hőmérsékletű tereket és a sprinkler oltórendszereket. Mivel a központ kis- és nagyméretű terek bérlésére is alkalmas, ideális mind kisebb átcsomagoló (ún. pick and pack) szolgáltatók, mind közepes és nagy nemzetközi gyártók számára, amelyeknek terjeszkedésükhöz a jelenleginél nagyobb telephelyre van szükségük.

Goodman Üllő Airport Logisztikai Központ, Üllő

Goodman Üllő Airport Logisztikai Központ, Üllő

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes