Földön, vízen, levegőben – Logisztikai konferencia

2010. március 17-én logisztikai konferenciát rendezett a DHL, melyen a 2010-es trendekről és tendenciákról, valamint a logisztikai piacot alapjaiban meghatározó eseményekről hallhattunk előadásokat.

A raktaram.hu, mint az esemény kiemelkedő médiatámogatója jeles szakembereket kérdezett meg a témában

A videó interjúkat az alábbi elérhetőségeken tekintheti meg:

Beck Tamás a Colliers International ipari ingatlan üzletág igazgatója.

Beck Tamás elmondta véleményét a hazai piac 2009-es eseményeiről és a 2010-es várakozásokról is beszámolt, továbbá arról is beszélt, hogy milyen potenciált lát Magyarország ipari ingatlanpiacában a környező országokhoz képest.

Somogyi Attila, az SSI Schäfer Kft. ügyvezető igazgatója.

Az ügyvezető igazgató elmondta, hogy minek köszönhető piacvezető szerepük, hogyan változott a gyógyszeripar befektetési hajlandósága a válságban és arra is válaszolt, hogy megéri-e ma egy kevésbé felszerelt gyártó cégnek befektetni a technológiai újításokba.

Pál Attila, DHL Globál Szállítmányozási Kft. kereskedelmi igazgatója.

Pál Attilával a szárazföldi- és légi szállítmányozási piac várható alakulásáról beszélgettünk, illetve elmondta nekünk azt is, hogy mi volt a célja a mostani DHL konferenciának, milyen üzenete volt a piac számára.

Hernád Ágnes a Maersk Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Az interjú során arról kérdeztük, hogy mik most a legfőbb irányok a Maersk Hungary Kft. életében, illetve azt is kifejtette, hogy miként változott meg a tengeri szállítmányozás piaca a korábbi évekhez képest?

Várnai Éva a KPMG Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója.

Az interjúban kiemelte, hogy befektetői szempontból melyek Magyarország erősségei, illetve egy összehasonlítást téve arról is beszámolt, hogy hazánk versenyképessége miért marad el Csehországhoz képest.

 

- raktáram.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes