Fejlesztések a MÁV Kombiterminál Kft-ben

A MÁV Kombiterminál Kft. kibővítette szolgáltatási körét: 2010-ben már önállóan végzi például a MÁV Cargo Zrt. vonatainak vasútüzemi kiszolgálásához szükséges tolatást a Budapesti Intermodális Logisztikai Központban (BILK). A MÁV Kombiterminál biztosítja és üzemelteti a tolatáshoz szükséges mozdonyokat, vezényli és irányítja a mozdonyvezetőket és a tolatószemélyzetet egyaránt.

A Kombiterminál 2010-ben három feladatkörben, a vasútlogisztika, terminállogisztika, és a vállalat kezelésében levő létesítmények ingatlanüzemeltetési feladataihoz kapcsolódó munkák területén folytatja a fejlesztéseket.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság 2009. decemberben tanúsította a leányvállalat biztonság-irányítási rendszerének megfelelőségét és megadta a vontatási tevékenység ellátásához szükséges engedélyt. A MÁV Kombiterminál ezáltal jogosulttá vált olyan feladatok ellátására, mint a BILK Konténerterminál vasútüzemi szervezése, a dél-pesti térség árufuvarozása, illetve Záhony térség széleskörű kiszolgálása. Az elmúlt időszakban a vállalat igazodva a megváltozott piaci és gazdasági viszonyokhoz, sikeresen alakította át kereskedelmi politikáját és tért át a rakományigazítási, a RO-La, illetve a belső vasútüzemi tevékenység fejlesztésére.

- MÁV Cargo -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes