Express-hálózatban a bécsi Raabersped

„Büszkék vagyunk arra, hogy kollégánk és barátunk, Potvorszki Zoltán bekerült az Express-Interfracht vezetésébe, ez a Raabersped és az ő munkájának elismerése” – mondotta Bor József azon a sajtóbeszélgetésen, amelyen bejelentették, hogy október 1-jével egyesül a Raabersped GmbH és az Express-Interfracht GmbH.

A 41 éves Potvorszki Zoltán, aki tavaly vehette át az Év embere szakmai díjat, Kovács Imre után a második magyar szakember, aki cégvezetői beosztásba került az RCA-cégcsoportban. A budapesti Raabersped munkáját továbbra is kettős ügyvezetés, Potvorszki Zoltán és Bor József irányítja.
Potvorszki Zoltán és Bor József a budapesti Ramada Plaza Hotel különtermében találkozott az újságírókkal. A társaságukat érintő tulajdonosi döntésekről tájékoztatták a sajtó képviselőit, mivel a MÁV Cargo Zrt. privatizációjáról hozott brüsszeli döntés kihatott a Raabersped GmbH tulajdonosi összetételére is. Mint ismeretes, a 75%-os osztrák tulajdonrész mellett a GYSEV Zrt.-nek 25%-os tulajdonrésze volt a társaságban. A GYSEV Zrt. tulajdonrészét megvásárolta a MÁV Cargo tulajdonos Rail Cargo Austria, és ezzel a bécsi központú Raabersped GmbH egyedüli tulajdonossá vált. Az RCA integrációs projektje során olyan döntés született, amelynek értelmében a Raabersped GmbH és az Express- Interfracht GmbH egyesül és október 1-jével Express-Interfracht GmbH néven folytatja működését. A bécsi székhelyű társaságot Potvorszki Zoltán, Günther Engelhart és Ernst Aigner operatív ügyvezető igazgató irányítja a jövőben. Ezzel az Express-Interfracht GmbH 51 százalékos tulajdonosa lett a magyarországi Raabersped Kft.-nek (A további 49 százalék magyar tulajdonban van.)

További részletek->
- mavcargo.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes