Esti munkák

Tovább folytatódik a Gödöllői HÉV felújítása, ezúttal Kerepes és Cinkota között egy híd elemeit cserélik. A hármas villamos vonalán egy útátjáró javítása miatt autóbuszokra kell átszállni. A munkákat az esti és az éjszakai órákban végzik, ezért a két járat közlekedése megváltozik. Ismerjék meg a részleteket!

 

A Gödöllői HÉV vonalán november 12-én 22:05-től az esti üzemzárásig a vonatok Cinkota és Kerepes állomások között csak a bal vágányon járnak. Az egyvágányú közlekedés miatt a szerelvények mind a két irányban a Gödöllő irányú peronoknál állnak meg. Az esti követés miatt a menetrend nem változik, és ezúttal HÉV-pótló buszokra sincs szükség. November 13-án és 14-én korábban zárják le a jobb vágányt, ekkor a 21 óra után induló vonatok érintettek a felújításban. A vágányzárak között üzemkezdettől estig a megszokott közlekedési rend szerint indulnak a vonatok.

 

mazsater

A 3-as villamosok este fél 10 után már csak a Mázsa térig járnak
(fotó: Kemsei Zoltán)

A 3-as villamos vonalán a Bihari úton az FKF Zrt. telepe előtt található útátjárót javítják ki. Az átépítés miatt november 12-én és 13-án este  a Mexikói útról 21:35-kor induló villamos már csak Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) megállóig közlekedik, a Gubacsi út felé autóbuszokkal utazhatnak tovább. A villamospótló busz a Gubacsi úttól 21:40-kor indul először, a járatok a Mázsa téren bevárják egymást.

forrás: iho.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes