Eltűnhet a palacktartó – itt az új borosüveg

Minek ide palacktartó?

Az italgyártók idei, milánói szakkiállíátásán vadonatúj formákkal jelentkezett az egyik – Magyarországon is termelő – üveggyár. Eltűntetnék például a palacktartókat is bővülő-szűkülő formájú üvegeikkel.

A Magyarországon az orosházi gyárával jelen lévő O-I több, mint egy üveggyár. Magukat "üveg csomagolóanyag gyártó vállalat"-ként határozzák meg – így az sem csoda, hogy termékeik sem hétköznapiak.
Globális borpiaci felmérések kimutatták, hogy a legfontosabb négy fogyasztói elvárás a csomagolással szemben az íz megőrzése, az üveg dizájnja, a biztonság és a fenntarthatóság. A fogyasztók többsége átlagosan 40 másodpercet szán arra, hogy kiválasszon egy terméket a polcról, tehát a csomagolás vizuális hatása döntő szerepet játszik a választásban.
Az O-I szakemberei ezért döntöttek úgy, hogy újragondolják a borcsomagolást – a hagyományostól eltérő palack-formáikkal.


Titkos cilinder

A cilinder
A cilinder-üveg egy ultramodern megoldás, mely végtelen hatást kelt hosszúkás formájával. Az üveg szája titkos: az üveg alján található, így csak kevesen ismerhetik a titkot.
Az üvegkancsó
Az üvegkancsó hatású üveg egyszerre kelt antik (mint a régi, antik idők vázái), és klasszikus hatást korabeli sziluettekkel. A kerek üveg kihangsúlyozza a bort magát, és elegáns megjelenést biztosít.


Kecses és egymásba rakható

Egymásba kapaszkodó üvegek
Ez az úttörő megoldás főleg bárokba, éttermekbe való. A szett tartalma 3 borosüveg, melyet egymásra rakva különleges designt tudunk kialakítani. Az üvegek egymásra helyezésével lehetőség nyílik a mixer számára, hogy fehér, vörös és rosé borokat vegyítsen és egy többszínű boros italt varázsoljon. Ráadásul ezekkel az üvegekkel nincs szükség tárolódobozra, tartóra, maguk az üvegek tartják egymást.
A kerek forma
Az új, különleges formájú üveg kitűnik a szokásos kerek üvegek közül. Egy újabb, forradalmian új design, mely teljességében mutatja az üveget: egyszerre modern és klasszikus, egyszerű és kifinomult.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes