Élménybeszámoló az I.Ügyfélmenedzser versenyen nyert wellness hétvégéről – a nyertes szemszögéből

Cégünk fontosnak érzi azt, hogy megismerje a megbízó saját ügyfélmenedzseréről alkotott véleményét és megelégedettségét, emellett nagy hangsúlyt fektet az esetlegesen felmerülő hibák kiküszöbölésére. Törekszünk arra, hogy a vevői elvárásokra fokozott figyelmet fordítsunk, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén azonnali és teljes körű tájékoztatást nyújtsunk megbízóink számára. Ennek érdekében cégünk versenyt hirdetett „A BI-KA LOGISZTIKA Kft. LEGJOBB Ügyfélmenedzsere” cím elnyerésére.

A verseny időtartama alatt, az április 1-től 15-ig terjedő időszakban 62 különböző cégtől összesen 248 szavazat érkezett a versenyben résztvevő 18 szállítmányozóra. A verseny értékelése során 3 szempontot vettünk figyelembe, melyek a következők voltak: az ügyfélmenedzser összes megbízójának száma, a megbízóktól kapott szavazatok száma, az összes megbízó közül hány különböző cégtől érkezett szavazat. Ezen tényezőket figyelembe véve született meg a végeredmény, mely alapján az I. helyezett Lukács Lívia, a D-Európai osztály nemzetközi szállítmányozója lett. A nyertes egy kellemes Wellness hétvégét tölthetett el párjával a cég költségén a hajdúszoboszlói Mátyás Király Gyógyszállóban.

„Ezúton szeretném megköszönni Partnereimnek és a BI-KA Logisztika Kft-nek, hogy a verseny által egy kellemes hétvégét tölthettem el párommal a hajdúszoboszlói Mátyás Király Gyógyszállóban. A wellness hétvége alatt lehetőségünk nyílt a gyógyszálló termálfürdőjét, szaunáját, masszázs – és egyéb szolgáltatásait, illetve gyógykezeléseit kipróbálni. Akik aktív programokkal teli kikapcsolódásra vágynak, kirándulhatnak a közeli Debrecenbe vagy Hortobágyra, felkereshetik a megújult Aquaparkot, esténként élőzenés vacsora után tánccal, vagy hosszú belvárosi sétával zárhatják a napot. Mindenkinek ajánlom, aki kikapcsolódásra és fürdőzésre vágyik!” – számolt be Lukács Lívia a Mátyás Király Gyógyszállóban eltöltött hétvégéről.

- BI-KA Logisztika –

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes