Ellehetetlenült a Volán az M1-esen

A buszbérleteket Budapest és Győr között a vonaton is elfogadják

Megbénította a buszközlekedést a főváros és Győr között az M1-es autópálya lezárása. Az utasok jobban teszik, ha vonatra szállnak.

Elúszott a Volánbusz Zrt. menetrendje a Budapest-Győr vonalon: az M1-es autópálya burkolatának szerdai beszakadását követően elrendelt sztráda lezárás nemcsak a személygépkocsikat és kamionokat, hanem a távolsági buszjáratokat is terelőútra kényszeríti. A torlódások miatt a buszközlekedés kiszámíthatatlanná vált.

Ellehetetlenítette az M1-es autópálya lezárása főváros és Győr között közlekedő buszjáratokat – tájékoztatta lapunkat a Volánbusz. A társaság közleménye szerint saját járataik, és a Kisalföld Volán Zrt. autóbuszai egyaránt jelentős késéssel közlekednek, járatkimaradások várhatók.

A helyközi buszjáratokat üzemeltető cégek ezért javasolják, hogy indulás előtt az utazni szándékozók az autóbusz-pályaudvarokon érdeklődjenek. A változásokról a Volánbusz a www.volanbusz.hu honlapon folyamatosan tájékoztatást ad. A budapesti indulásokról ugyanakkor a 219-8086 és 465-5650 telefonszámokon kaphatnak információt az érdeklődők.

A közlekedési helyzet rendeződéséig Budapest és Győr között a társaság a MÁV-Start Zrt. járatait ajánlja utasainak. Ezen a szakaszon a vonatokon elfogadják az érvényes Volán-bérleteket.

 

Forrás: nol.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes