Dachser Far East: új raktárlétesítmény Shanghai-ban

A nemzetközi logisztikai szolgáltató kibővíti szerződéses logisztikai tevékenységeinek körét Kínában és egy 10 000 négyzetméteres, új raktárépületet állított fel Shanghai-ban.

Image Trailer 2007A szerződéses logisztikai szolgáltatások iránti egyre növekvő igény, a 2007-ben megnyitott raktár kapacitásainak kimerítését eredményezte. Az új létesítmény Shanghai központjának közelében kapott helyet, közlekedési szempontból kivételes helyen (a G2 gyorsforgalmi út és a G 1501 körgyűrű csomópontjában). Innen több, más nagyváros is mindössze egy- legfeljebb kétórás autóút alatt elérhető.

A Dachser az új raktárépületben 10 000 négyzetméteres területen kínál raktározási lehetőséget 16 000 paletta áru számára.

„Kína továbbra is egy kiemelt terület a nemzetközi hálózatunk fejlesztésében." – mondta Thomas Reuter, a Dachser Air & Sea Logistics ügyvezető igazgatója.

Az új létesítményt a Dachser szabadalmaztatott raktárirányítási rendszere, a Mikado támogatja, amit Kínában immár 5 éve használnak sikeresen. Ezen felül a raktár a legfejlettebb berendezésekkel van ellátva, többek között modern, a tűzbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelő polcrendszerrel. Beléptetőrendszer, videó megfigyelés és folyamatos biztonsági személyzet ügyel az áruk biztonságára. Csúszásmentesített és állítható magasságú rámpák pedig könnyű és biztonságos árukezelést tesznek lehetővé.

A Dachser több mint 30 éve van jelen Kínában és 15 telephelyén összesen 650 embert foglalkoztat. Kínán kívül a cég komplex logisztikai szolgáltatásokat kínál többek között Európában, az Egyesült Államokban, Indiában, Dél-Afrikában, Dél-Amerikában, legyen szó közúti vagy légi-tengeri szállítmányozásról.

Forrás: Liegl & Dachser

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes