CSR Hungary Díjjal a hétköznapok felelősségéért

Újra pályázhatnak a felelősen működő cégek a CSR Hungary Díjra, amely a hiteles társadalmi felelősségvállalás támogatását tűzte ki célul.

CSR menedzsment nagyvállalatok, CSR menedzsment KKV-k, Közös felelősség, valamint a CSR Junior kategóriákban várják a jelentkezőket 2010. október 15-ig a szervezők.

"Az elmúlt évek statisztikai adatai alapján nagyobbrészt a budapesti székhelyű nagyvállalatok használták ki a pályázati lehetőséget. Szeretnénk, ha 2010-ben már nemcsak a „fővárosé lenne a csr!” -hangsúlyozta Takács Júlia a CSR Hungary ügyvezető igazgatója. Ennek érdekében kommunikációs csatornáinkon keresztül az ország többi régiójában működő vállalkozást is ösztönözni szeretnénk a jelentkezésre. Örülnénk, ha idén a mezőgazdaság és a szolgáltató szektort képviselő pályázók száma is növekedne.
A (térítésmentes) pályázatokat Bíráló Bizottság összetételét tekintve az alapítók és az együttműködő üzleti, szakmai szervezetek arra törekedtek, hogy a gyakorlati üzleti életben, menedzsment rendszerben is jártas, tekintélyes magyar szakemberek több területről, több szempontból tudják megközelíteni a társadalmi felelősségvállalást. Sok esetben nemzetközi tapasztalatokkal is párosul az adott terület szakmai tudása.

Az értékelés alapja a CSP modell (Corporate Social Performance- CSR teljesítmény mérés-nemzetközi értékelési rendszer). Indikátorainak nem könnyű eleget tenni, amellett, hogy a magyar cégek leginkább a csr egyes területeire ill, néhányszor főként a kommunikációra fókuszálnak.

Bővebb információ: www.csrhungary.eu

061/352-0957

Forrás: elemiszer.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes