Buszos szolgáltatót keres Gödöllő

Gödöllő önkormányzata pályázatot írt ki a közigazgatási területén végzendő helyi autóbuszos személyszállításra

A nyertes szolgáltatónak a tevékenységét a jelenleg is érvényben levő menetrend szerint kell végeznie.
A városon belüli helyi tömegközlekedési feladatot 12 autóbuszvonal működtetésével kell ellátni, 2010. november 10-től nyolv éven át.
A kiírás a Határozatok Tárában ma jelent meg.

A pályázónak ajánlatában részletesen be kell mutatni, hogy milyen módon kívánja teljesíteni a szolgáltatást. Például az egyes vonalakon milyen gépjárműveket fog működtetni.

A nyertes pályázónak lehetősége van a kiíróval történő egyeztetést követően az útvonalhálózat és a menetrend éves felülvizsgálatára.
Az ajánlattételi határidő június 30-án jár le, a pályázati dokumentáció június 16-ig megvásárolható, 100 ezer forint plusz áfáért.

Csak olyan vállalkozás tehet ajánlatot, amely nem áll felszámolás alatt, nincs köztartozása, saját tőkéje eléri az ötmillió forintot, a múlt évben személyszállítási tevékenységből legalább 100 millió forint árbevétele származott.

Az elbírálásnál az ellentételezés mértéke 70, a szakmai ajánlat 30 százalékos súlyal szerepel (az utóbbin belül a minimum EURO 3-nál korszerűbb motorral rendelkező buszok száma 10, a légkondicionált járművek száma 5, a környezetkímélő, zéró CO2-kibocsátású járművek száma egyes vonalakra 5, a teljes hálózatra pedig 10 százalékos súlyt kap). Az eredményhirdetés tervezett időpontja július 21., míg a szerződéskötésé augusztus 10. – olvasható a kiírásban.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes