Bővülés az Europolis tulajdonában lévő Infopark A épületben 2010. május 06. Europolis,Infopark,irodaház

2010. áprilisában a bérleti szerződés aláírásával multinaciolnális IT vállalat hosszú távra kötelezte el magát az Europolis tulajdonában lévő Infopark A irodaházban.

Bővülés az Europolis tulajdonában lévő Infopark A épületben

A már 10 éve az Infopark A épületben lévő multinacionális vállalat további 44 hónapra aláírt bérleti szerződés értelmében és 2 180 négyzetméternyi irodaterület bűvüléssel, már 5 000 nm-errel lesz jelen az irodaházban. Az épület az Infopark első épületeként hosszútávon sikeresen együttműködik neves nemzetközi IT és elektronikai céggekkel, amelyek igen elismerően nyilatkoznak az épület helyéről és szinvonaláról.

„Különleges szakmai siker számunkra, hogy egy vezető, nemzetközi vállalat, amely évek óta a Infopark A épület legnagyobb bérlője elégedett az általunk nyújtott minőséggel és szolgáltatással, és ismét hosszú távra elkötelezi magát az Infopark A épületben,” – hangsúlyozta Széll Csaba, az Europolis Real Estate Asset Management Vagyonkezelő Kft. ügyvezető igazgatója az üzletkötés kapcsán.

Az Europolis magyarországi tulajdonában 200.000 négyzetméter kiadható iroda és raktárterület van, portfóliójában öt ingatlan található, ebből három irodaház: a City Gate (24.000 nm), az Infopark A épülete (13.700 nm), az IP West Irodaház (30.000 nm); valamint kettő logisztikai park: az Europolis Park Budapest M1, Pátyon (70.000 nm)  és az Europolils Park Budapest Aerozone, Vecsésen (65.000 nm).

Az 1990-ben alapított Europolis az utóbbi években a közép-kelet európai régió egyik vezető, ingatlanbefektetésre specializált cégévé vált. Máig az Europolis a közép-kelet európai régióban mintegy 1,6 milliárd eurónyi befektetést hajtott végre, mely volumen 2009-re várhatóan eléri majd a 3,4 milliárd eurót.
Az Europolis sikerét befektetői: az Österreichische Volksbanken AG (VBAG), a European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), a Union Investment Real Estate és az AXA csoport részéről élvezett teljes támogatásnak köszönheti. A fő részvényesek filozófiájának megfelelően az Europolis irodaépületekben, logisztikai, valamint kereskedelmi ingatlanokban érdekelt Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában, Horvátországban, Ukrajnában, valamint Oroszországban.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes