BI-KA LOGISZTIKA – Földön, vízen, levegőben

A BI-KA LOGISZTIKA Kft. elsősorban nemzetközi közúti szállítmányozóként ismert, a vállalkozás azonban az eredményességének illetve a folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően komplex szolgáltatáscsomaggal áll partnerei rendelkezésére. Legismertebb szolgáltatásai mellett jelentős arányt képvisel a konténeres szállításszervezési és a légi szállítmányozási szolgáltatása is.

A BI-KA LOGISZTIKA Kft. konténeres szállítmányok szervezésében is optimális megoldásokat kínál, mind a tengerentúli illetve távol-keleti LCL (gyűjtő), FCL (komplett konténer) szállítások esetén. A szállításszervezések során a vállalkozás egyaránt használja az északi (Hamburg, Bremerhaven) és déli (Koper) kikötőket a Megbízók kérésének és az optimális útvonalnak megfelelően. A megbízói igények figyelembevételével az adott szállítási feladatra vonatkozóan minden esetben több alternatívát tartalmazó megoldási lehetőségeket ajánl partnerei számára. A szállításszervezés kiegészítéseként a konténeres szállítások esetében kifejezetten ajánlja partnerei számára a szállítmánybiztosítás megkötését, melyre vonatkozóan kiemelkedő kedvezményeket biztosít megrendelőinek.

A közúti szállítmányozáson kívül a BI-KA LOGISZTIKA Kft. egyre erőteljesebben jelenik meg a légi szállítmányozási piacon is. A cég – a többi tevékenységéhez hasonlóan – a légi szállítmányozási feladatokat is rugalmasan és a megadott határidőre teljesíti az egész világra kiterjedő hálózati partnerei segítségével. A légi szolgáltatásokat ajánlja mind a háztól-házig, mind a reptértől-reptérig történő kiszállítás esetén is, figyelembe véve az idő-ár tényezőt.

A cikk részletei ->

- BI-KA Logisztika –

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes