Barcelona és Hannover után kelet felé nyit a magyar ITware

Az ITware, hazánk egyik vezető IT és mobilkommunikációs megoldásszállítója a Mobile World Congress sikere után a hannoveri CeBIT-en is jelen volt.

A nagyvállalatoknak szóló költségcsökkentő IT megoldásait felvonultató magyar vállalat hamarosan az Arab-öböl országaiban és Oroszországban is bemutatkozik. Az ITware egyedi fejlesztéseivel elsősorban a mobilszolgáltatóknak kínál újszerű bevétel forrást adó alkalmazásokat, ugyanakkor a nemzetközi médiavállalatok és a nagyszámú ügyfélkapcsolattal rendelkező cégek is közvetlen hasznot húzhatnak az új magyar termékekből.

A barcelónai MWC-n és a hannoveri CeBIT-en a vállalat által bemutatott fő attrakció a mobiltelevíziózást közösségi élménnyé formáló MOTIware volt. Az alkalmazás, amely a TV adásokat párhuzamosan több platformon, mobil környezetben is könnyen elérhetővé teszi, számos egyedi megoldásának köszönhetően igazi unikum a maga nemében, és nagyszerű lehetőséget kínál azon mobilszolgáltatók számára, akik a mobiltévé bevezetésével szeretnének újabb bevételi forrásokhoz jutni a mobilkommunikációs piacon.

A szintén ITware fejlesztésű Web Self Care azonban nem csak az operátorok érdeklődését keltette fel. Az online ügyfélszolgálat lehetőségét biztosító rendszer egyidejűleg eredményezhet költségcsökkentést és piaci előnyt is azoknál a cégeknél, ahol az ügyfélszolgálati munkát jelentős élő-munkaerő költségek terhelik, és sokat küzdenek az értékesítési folyamatokkal. A Web Self Care-nek köszönhetően jelentősen csökken a meglévő ügyfélszolgálat terheltsége, ugyanakkor nő a szolgáltatás színvonala, az ügyfelek az online felületen bárhol és bármikor intézhetik ügyeiket.

Az ügyfélszolgálatok üzemeltetése mellett a cégek számára a másik jelentős költség forrás az autóflották fenntartása, pedig bizonyos újítások bevezetésével jelentős megtakarítások lennének elérhetők. A költségek nagy részét az üzemanyagfogyasztás teszi ki, aminek kontrolálása nehezen megoldható. Ezt a problémát látta meg az ITware is és megoldásként kifejlesztette a FLEETware flottakövető szoftvert, aminek köszönhetően az autóflották mozgása könnyen nyomonkövethetővé válik ? így annak kÃ?ltsége is kontrolálhatóbb.

Mivel a válság nem csak Európát érinti, a költségcsökkentő megoldásokra világszerte nagy az igény. A sikerhez azonban nem elég a megfelelő termék kifejlesztése, a szükséges kapcsolatok kiépítése, az adott piac ismerete legalább olyan fontos. "Úgy tapasztaltuk, megoldásaink iránt a keleti régióban is nagy lehet az érdeklődés, ezért először a MECOM szakmai kiállításra látogatunk el májusban Abu Dhabiba, ezt követően pedig Oroszországot vesszük célba fejlesztéseinkkel"  mondta el Dankó Sándor, az ITware ügyvezető igazgatója.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes