Az Orient Expressz ismét megtekinthető a Vasúttörténeti Parkban

Augusztus 29-én a legendás guruló luxushotel a Vasúttörténeti Parkban pihen. A luxusvonat nosztalgia változata augusztus utolsó vasárnapján Budapesten is megáll, útban Kelet felé, az érdeklődők pedig megtekinthetik a csodálatos kocsikat a Vasúttörténeti Parkban.

Orient_Expressz

2010. augusztus 29-én 12:30–15:00 óra között a 16 kocsiból álló Venice Simplon Orient Expressz a Vasúttörténeti Parkban pihen, mielőtt továbbindulna keleti útjára. A Park látogatói így szemügyre vehetik a vonatok királyát, és egy rövidke időre fel is kapaszkodhatnak rá. A legendás vonat szalon-és hálókocsijai belülről is megtekinthetők.
A múlt századi vonatozás életforma volt, amelyben az Orient Expresszt valódi különlegességnek tartották luxusával és eleganciájával. Napjaink rohanó világában az Orient-Expressz utazás misztikusnak és igazi kuriózumnak számít. Az utasok ilyenkor visszatérhetnek a múlt századi guruló luxus világába, elegáns vacsorák, szivar, szmoking, boa és romantika egy helyen.

A Vasúttörténeti Park interaktív programjai között kipróbálhatják a kerti vasút újonnan átadott szakaszát, amely alagúttal, egy szép tó fölött átívelő híddal teszi különlegesebbé a kisvonatozást.

A hajtányozás és a mozdonyvezetés élménye – mint klasszikus programelemek – a látogatók kedvenc szórakozásai közé tartoznak, melyek szintén kipróbálhatók 10:00-16:00 óra között ezen a hétvégén is.
Vasúttörténeti Park
Budapest, XIV. kerület, Tatai út 95.
Tel.: (+36 1) 238-0558, 450-1497

A Park megközelíthető
- Budapest Nyugati pályaudvar – Esztergom között közlekedő személyvonattal (leszállás a Vasútmúzeum megállóban). Indulás időpontok a Nyugati pályaudvarról: 11:20 és 13:20.
- Budapest Keleti pályaudvartól a 30-as és a 30A jelű autóbuszokkal (leszállás a Rokolya utcánál)

Forrás: magyarkozlekedes.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes