Az Airport City „C” épülete 100%-osan bérbeadva

Újabb bérleti szerződést írtak alá az Airport City logisztikai parkban: a Trilak Festékgyártó Kft. a C épületbe költözik, ezáltal az épület 100%-os bérbeadottsági szintet ér el.

A park második üteme (D épület) iránt is nagy az érdeklődés, a bérbeadó több leendő bérlővel is előrehaladott tárgyalásokat folytat. A bérleti szerződés létrejöttében a DTZ nemzetközi ingatlan tanácsadó cég működött közre a bérbeadó oldalán, ahogy az Airport City logisztikai park többi bérlője esetén is.

Magyarország piacvezető festékgyáraként a Trilak Festékgyártó Kft. széles áruválasztékával az építőipar kiszolgálásával és speciális termékek gyártásával foglalkozik. Tagja Európa második legnagyobb festékipari konszernjének az amerikai tulajdonú PPG EMEA cégcsoportnak. A bérbeadó nagyfokú rugalmasságának és a speciális műszaki kialakítások eredményeként, valamint a kedvező lokációnak köszönhetően esett a Trilak Kft. választása az Airport City logisztikai parkra. 2010 októberében költözik be a vállalat a C épületbe 3.016 m² alapterületen.

Az Ablon fejlesztésében megvalósuló Airport City a repülőtérre vezető út és az Üllői út elágazásához közel található, 5 percre a Ferihegyi repülőtértől, valamint az M0-ás autópálya átadott új szakaszától. A logisztikai park első üteme (C épület) 8.300 m² bérelhető raktárterülettel és közel 2.000 m2 irodaterülettel 2008 év elején került átadásra és mára 100 %-os telítettséget ért el.

A második fázis (D épület) – amely 2009 januárjában került átadásra – pedig újabb 9.300 m2 bérelhető területet kínál az érdeklődőknek. A park a kitűnő elhelyezkedés, a rugalmas alakíthatóság, valamint a helyszíni vámszolgáltatás révén nagy népszerűségnek örvend a hazai és nemzetközi logisztikai és kereskedelmi vállalatok körében.

Forrás: ingatlanhirek.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes