Árpilis 18. a logisztika napja lesz

Rendezvény

Reptér, kikötő, logisztikai központ is szervez nyílt napot a Logisztika Napja 2013 rendezvénysorozat keretei között április 18-án. Itthon tíz városban, huszonhat helyszínen zajlanak majd az ingyenesen látogatható események, világszerte közel négyszáz program várja az érdeklődőket. Magyarország tavaly csatlakozott először a Német Logisztikai Egyesület (BVL) kezdeményezéséhez, amelynek célja, hogy jobban megismertesse az érdeklődőkkel a logisztikai szakmát.

Rendezvény

 

A logisztika napján kinyitja kapuit többek között a Coca-Cola dunaharaszti logisztikai központja, a debreceni repülőtér és a dunaújvárosi kikötő is.

Több szervezet kiemelten foglalkozik aznap a logisztika környezeti hatásaival. A logisztika napján űrhajós szkafanderbe öltöznek egy vasúti szállítással foglalkozó vállalat kollégái, hogy ezzel is felhívják a figyelmet az elviselhetetlen levegőminőségre.

A rendezvényeken szó lesz a környezettudatos csomagolásról, a GPS alapú taxirendelésről, az egyszerűsített vámeljárásokról, beszerzési technikákról is.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) koordinálásában zajló kezdeményezéshez partnerként csatlakozott a Magyar Külgazdasági Szövetség, a Joint Venture Szövetség és a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége. A közreműködők Budapesten, Nagykanizsán, Győrben, Gyálon, Székesfehérváron és Szolnokon is szerveznek programokat.

A rendezvények ingyenesek, tájékozódni és regisztrálni a www.logisztikanapja.hu oldalon lehet.

 

forrás: raktaram.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes