ÁAK: novemberben csak reggel okoz torlódást a Megyeri-híd vizsgálata

November 2. és 15. között ismét forgalomkorlátozásra kell számítani a Megyeri-hídon. Ennek oka, hogy a híd szerkezetének kivitelezői szerződésben rögzített utóvizsgálatának második fázisára ekkor kerül sor – tájékoztatott az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt.

Mint ahogy arról korábban már hírt adtunk, ezt a feladatot kizárólag alpin-technikával lehet végrehajtani, amelynek feltétele, hogy az alpinisták alatti területet biztosítják, ezért van szükség a terelések kiépítésére. A jelzett időszakokban ezért az arra közlekedőket mindkét irányban a leállósávra terelik, ami ismét torlódásokat eredményezhet a környéken.

A vizsgálat első fázishoz képest azonban jelentős eltérés, hogy a téli időszámításra való átállást követően a korábbi sötétedés miatt az alpinisták az esti csúcsidőszakban már nem tudnak munkát végezni. Ennek következtében az ÁAK Zrt. szakemberei fix helyett úgynevezett mobil terelést építenek ki reggelenként, amelyet a délutáni munkavégzés után elbontanak, így az esti órákban emiatt várhatóan már nem lesz torlódás a környéken.
A reggeli csúcsidőszakban azonban továbbra is jelentős menetidő növekedésre kell számítania az erre közlekedőknek, akiknek szíves türelmét és megértését kérjük.

További információ:

Béni Gyöngyi, kommunikációs vezető
30 9 606 996
Állami Autópálya Kezelő Zrt.
www.autopalya.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes