A WizzAir utasaira mozdult rá a Malév

Megszerezné a Malév a Wizz Air párizsi utasait: miután a diszkont légitársaság a napokban bejelentette, hogy megszünteti Budapestről közlekedő párizsi járatát a Malév akciós áron kínálja jegyeit a francia fővárosba a foglalással rendelkezőknek.

A Malév naponta kettő saját, partner légitársaságával közösen pedig négy járatot indít Párizs központi repülőterére, a Charles de Gaulle-ra. A járatokat idén már 130 ezren vették igénybe, novemberben 6 százalékkal többen, mint tavaly. A Malév bízik abban, hogy a diszkont cégtől átcsábított utasok máskor is a magyar nemzeti légitársaságot választják. A Malév vonzerejét növelheti diszkont versenytársával szemben a Wizz Airénél magasabb, 23 kilogrammos súlylimit, a díjmentes bank- vagy hitelkártya-használat, a központi repülőtérre érkezés, és a jól kialakított menetrend – sorolják.

Az akció keretében a Malév 18900 forintos jegyet kínál Budapest és Párizs között azoknak a WizzAir-utasoknak, akik a Wizz Air járatbezárása miatt kénytelenek újratervezni útjukat és akik érvényes párizsi repülőjeggyel rendelkeznek. A lehetőséggel 2010. január 15-ig tudnak élni az érintett utasok a szabad kapacitás függvényében.

Kázmér Natasa, a Wizz Air szóvivője az MTI-nek elmondta: azoknak az utasoknak, akik már megvették párizsi jegyüket a légitársaság vagy visszatéríti annak árát, vagy átfoglalhatnak egy másik járatra is.

- mfor -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes