A Virtuális logisztikai kiállítás a VG Online-ban

Október 27-30 között „több kapcsolat – több üzlet” mottóval rendezik meg Közép-Európa 1. virtuális logisztikai kiállítását. A sorrendben 8. Logi-Tech kiállítás új dimenzióba emeli a logisztikát. A korábbi kiállítások hagyományai és tapasztalatai ötvöződnek a korszerű, XXI. századi technikák alkalmazásával.

A logisztika teljes területét bemutató kiállítás virtuális teret biztosít a logisztikai cégek és az ipari felhasználók találkozásához, melyben a kapcsolatfelvételek és az üzleti együttműködések nagyon is valósakká válnak. A kiállítók és a látogatók a négy napos rendezvényen a lehető legkényelmesebb módon vehetnek részt, hiszen ki sem kell lépniük irodáikból.
Az európai felmérések azt mutatják, hogy a hagyományos kiállítások látogatóinak száma drasztikusan csökkent az elmúlt 6-8 évben – mondta el érdeklődésünkre az újszerű kiállítás kapcsán a rendezvény igazgatója, Fenyves Júlia. Ennek oka részben az időhiány, részben pedig, hogy más, gyors információszerzési lehetőségeket preferálnak az emberek. Azaz a hagyományos kiállítás veszített korábbi kommunikációs jelentőségéből. Ennek ellentmondani látszik, hogy az új kapcsolatok és a személyes találkozások jelentősen felértékelődnek a válsággal küzdő gazdaságokban, aminek feloldásában segíthet a virtuális kiállítás és konferencia. Ugyanis a látogatói és a kiállítói kapcsolatok a tényleges fizikai találkozástól függetlenül, mégis személyesen jönnek létre.

További részletek->

- vg.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes