A UPS felvásárolja a Pieffe olasz gyógyszerlogisztikai vállalatot

A UPS (NYSE: UPS) nemrég jelentette be az olaszországi központú Pieffe Csoport (Pieffe Depositi; Pieffe Nord) felvásárlásáról szóló megállapodását. A felvásárlás támogatja a UPS folyamatban lévő globális egészségügyi stratégiáját, a beruházás segíti a növekvő fogyasztói kör jobb kiszolgálását a gyógyszeripari, biotechnológiai és orvostechnikai eszközök iparágának területén.

A bejelentés öt új létesítmény megnyitását követi Észak és Dél-Amerikában, Európában és Ázsiában ebben az évben.

ups_logoA megegyezés feltételei nem nyilvánosak.

A Pieffe, Olaszország egyik legjobban elismert gyógyszer logisztikai vállalata, egy családi tulajdonban lévő vállalkozás több mint 35 év tapasztalattal, kiváló minőségű tárolást, forgalmazást és hőérzékeny áruszállítási szolgáltatást nyújtanak a világ vezető gyógyszeripari márkái számára.

“A Pieffe tökéletesen illeszkedik a UPS-hez,” mondta Jim Barber, a UPS európai elnöke. “A vállalat a UPS-hez hasonlóan nagy figyelmet fordít a magas minőségű szolgáltatásokra és az előírásoknak való megfelelésre, valamint a mélyen gyökerező pontosságra és innovációs készségre. A Pieffe minőségi hozzáadott értékkel gazdagítja a UPS európai egészségügyi hálózatát, és alig várjuk, hogy csapatukat a UPS családjában üdvözölhessük.”

A szakértelem és tapasztalat mellett, amit a Pieffe biztosít, ez az akvizíció két nagy egészségügyi elosztó létesítményt hozott a UPS meglévő hálózatába, egyet Milánóba, egyet pedig Rómába. Közel 70,000 m2 kombinált teret kínálnak, amely 12 hideg hűtő részleget tartalmaz, ami további terjeszkedési lehetőségeket is biztosít. Ez további felületekkel bővíti a UPS 370,000 m2-nyi globális egészségügyi elosztó területét.

“Ez egy hatalmas fejlődés a cégünk, dolgozóink és az ügyfeleink számára.” mondta Federico Peruzzi a Pieffe-től. “A UPS híres minőségi szabványai, a szakosított globális egészségügyi hálózattal kombinálva lehetővé teszi számunkra, hogy fenntartsuk a növekedést és lendületet, amelyet 35 év óta a miénk, miközben fogyasztóink számára továbbra is biztosítjuk a kiváló szintű szolgáltatást”

A UPS széles specializált fuvar- és kiscsomag szállítási portfóliójával valamint elosztási szolgáltatáson keresztül értéket ad az egészségügyi vállalatok számára. A UPS egészségügyi hálózata 30 létesítménnyel rendelkezik világszerte és olyan szolgáltatásokat nyújt, mint a hőmérséklet-érzékeny kezelés, az előírásoknak való megfelelés, ellenőrzés és biztonság, válogatás és címkézés, valamint rendelés és számla menedzsment. Ezek a szolgáltatások úgy vannak kialakítva, hogy segítsék az egészségügyi gyártókat, hogy megfeleljenek a szigorú és gyakran összetett szabályozási követelményeknek, rugalmasságot biztosítsanak a változó üzleti környezethez és megbízhatóan kiszolgálják a növekvő globális ügyfélkört.

Forrás: Noguchi Porter Novelli

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes