A UPS felavatta új egészség-logisztikai létesítményét Hollandiában

A UPS (NYSE:UPS) felavatta új logisztikai létesítményét, eleget téve az egyészség-logisztika európai piacán érzékelt növekvő fogyasztói igényeknek. A 20 000 négyzetméter alapterületű elosztó központ már 2009 tavasza óta üzemel, mostantól azonban olyan idő- és hőmérséklet érzékeny disztribúciós és szállítmányozási szolgáltatásokat is kínál, melyeket kifejezetten a gyógyszeripari, biotechnológiai és orvosi műszereket gyártó ügyfelek számára fejlesztettek ki.

“Kiterjesztettük kapacitásainkat Európában, hogy eleget tehessünk a gyógyszeripar, az orvostechnológia és orvosi műszergyártás területein tapasztalt növekvő ellátási igényeknek” nyilatkozta Bill Hook, a UPS egészségügyi stratégiájáért felelős alelnöke. “Ügyfeleink számára ez nagyon jó hír, hiszen központunk hozzájárulhat ahhoz, hogy megalapozzák vagy továbbfejlesszék piaci pozícióikat Európában.”
A vállalat új egészségügyi elosztó központja a UPS Supply Chain Solutions európai logisztikai bázisán található a dél-hollandiai Roermondban. Az új létesítmény a negyedik épület a logisztikai bázis területén. Egészségügyi áruk készletezését, hőmérséklet érzékeny raktározását és minőségbiztosítását kínálja az ügyfeleknek, közvetlen eléréssel a UPS páneurópai és globális szállítmányozási, expressz csomagküldési hálózatához.
A gyógyszerészeti és orvostechnikai üzletágak globális térnyerését követve a most felavatott egészséglogisztikai feladatokat ellátó európai létesítmény Észak- és Dél-Amerika 24 olyan UPS pontjához kapcsolódik, melyek megfelelnek az úgynevezett “helyes gyártási gyakorlat” (Current Good Manufacturing Practice) elvárásainak.
Európában a UPS Supply Chain Solutions teljes körű szolgáltatást kínál az egyszerre több ügyfelet kiszolgáló raktározás, disztribúció, rendelésteljesítés, szállítás, terméktesztelés, ügyfélszolgálati logisztika és a szűk keresztmetszetű alkatrészellátás területén.

- Noguchi Porter Novelli -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes