A TriGranit Európa 3. legnagyobb kereskedelmiingatlan-fejlesztője a PropertyEU 20-as listáján

Európa legnagyobb kereskedelmiingatlan-fejlesztőinek listáját összeállítva a PropertyEU magazin az előkelő harmadik helyre rangsorolta ezen a szakterületen a TriGranit Fejlesztési Zrt.-t.

A többségi magyar tulajdonban lévő TriGranit 13 éves sikeres tevékenységével Közép-Kelet-Európa ingatlanfejlesztő-piacának meghatározó szereplőjévé vált. A TriGranit örömmel és megelégedéssel nyugtázza az ingatlanszakma egyik vezető szaklapjának legfrissebb rangsorolását. Az első 3 helyezett közötti pozíció nemzetközi elismerést, ugyanakkor magas szintű felelősséget is jelent. Különösen növeli a kiemelkedő helyezés értékét, hogy a TriGranit – versenytársaitól eltérően – a vizsgált időszakban csak Közép-Kelet-Európában fejlesztett kereskedelmi ingatlanokat. Ez az elismerés megerősíti a vállalat törekvéseit, elkötelezettségét a kiemelkedő teljesítmény elérésére.

Különösen fontos üzenetet hordoz, hogy a kedvezőtlen gazdasági és pénzügyi feltételek között az elmúlt egy évben a TriGranit újabb helyet lépett előre a nemzetközi rangsorban. A csúcson elhelyezkedő három vezető vállalat között a fejlesztés és építés alatt lévő projektek területe egyedül a TriGranit esetében növekedett. Ez megerősíti a vállalat válságkezelő stratégiájának helyességét, hatékonyságát.

" A PropertyEU 20-as listáján elért 3. helyezésünk visszaigazolja a TriGranit vállalati stratégiájának sikerét. Mi elsősorban nem az egyes országokban, hanem a közép-kelet-európai régió egészében kívánunk elsők lenni. Az elkövetkező években megvalósuló mintegy 4 Mrd euró értékű fejlesztéseink meghatározták az európai fejlesztők közötti 3. helyünket, s ez egyben eddigi fejlesztési elképzeléseink megerősítését is jelenti." – hangsúlyozta a hír kapcsán Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

A TriGranit egy nemzetközi ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalat, amely Közép-Kelet-Európa 7 országában van jelen. A TriGranit Fejlesztési Zrt. összesen 2 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró – többnyire vegyes hasznosítású – fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes