A TimoCom Truck&Cargo® nyert az ETM-kiadó szavazásán

A TimoCom Truck&Cargo® fuvar- és raktérbörze sorozatban másodszor lett a legjobb fuvarbörze kategória győztese. Az elismerés különlegessége az, hogy nem egy zsűri állapítja meg a győztest, hanem az ETM Kiadó olvasói köre.

timocom_tc

Az ETM Kiadó „Lastauto Omnibus“, „Trans Aktuell“ és „Fernfahrer“ magazinjainak németajkú olvasói a TC Truck&Cargo® nemzetközi fuvarbörzéjét választották. Összesen 7721 olvasó vett részt a szavazáson.

Paul Göttl, az ETM szolgáltatásokért felelős vezetője, így vélekedik a díjról: „Egy jó márka nagy tapasztalatra és megfelelő know-how-ra épül. Azonban egy ilyen jó márka nagy elvárásokat is követel. Megfelelő pozicionálás, ügyfelek megtartása – ezeket csak úgy lehet véghezvinni, ha a márka- és a termékpolitika átgondolt.“
Marcel Frings a TimoCom értékesítési vezetője a ludwigsburg-i kastély rezidenciáján megtartott díjátadón mind a 305 nemzetközi munkatársának nevében kijelentette: „Köszönjük a bizalmat olvasóinknak! Számunkra nagy öröm, hogy ezt a díjat immáron másodszorra is a kezünkben tarthatjuk. Ez a kitüntetés egyben bizonyíték arra, hogy jó úton haladunk. Ezt a pozitív eredményt természetesen a mindig motivált munkatársainknak is köszönhetjük".

Tovább-> TimoCom fuvarbörze

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes