A System Alliance Europe ötéves jubileumát ünnepli

A System Alliance Europe az idén Brüsszelben megrendezett éves partnertalálkozó keretén belül ünnepelte meg az együttműködés első öt évét.

A 2005-ben alapított szervezet, amelyet 5 különböző országból származó 16 alapítótag hozott létre, mára 47 partnerével és 23 országban lévő 166 üzemével Európa egyik stabil, vezető hálózatává nőtte ki magát. A szervezet megalapításának célja az volt, hogy összekösse és megerősítse Európa vezető középméretű szállítmányozási vállalkozásait, és ezáltal a piacon verhetetetlen szolgáltatási minőségre tegyen szert. A brüsszeli partnertalálkozó legfontosabb témájaként a felek összefoglalták az elmúlt öt év sikereit, különös tekintettel a kiküldés és a szállítás minőségére.

Új elnök és alelnök

Wolfgang Niessner, a Gebrüder Weiss Gesellschaft m.b.H. vezérigazgatója lett a szervezet új elnöke, felváltva ezzel a pozíciót négy évig betöltő Jean Schmitt igazgatót, a Groupe Heppner tulajdonosát. Michael Stephensont, a Davies Turner & Co Ltd vezetőségi tagját pedig kinevezték a System Alliance Europe Partnership GbR alelnökének.

Üzleti mutatók 2009

A nehéz gazdasági helyzet ellenére sikerült szinten tartani a szállítási mennyiséget és tonnatartalmat. Európában a teljes szállítási mennyiség 11,7 millió szállítmány volt, ami 2009-ben összesen 10,4 millió tonnát tett ki. A System Alliance Europe tagjai a 49 000 alkalmazottnak köszönhetően együtt összesen 8,7 milliárd eurós árbevételt értek el.

A System Alliance Europe a vezető vállalatok szakértelmét és kompetenciáját egyesíti egyetlen szervezetben. Amennyiben az ügyfél a saját regionális szállítmányozójához fordul, úgy egy európai gyűjtőszállítmányozói hálózat teljes ajánlata áll rendelkezésére. A szervezet magas minőségi elvárásait, átlátható folyamatait és megbízható munkáját szervezeti és információtechnológiai irányelvek garantálják.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes