A Renault Trucks elektromos és hibrid teherautókat mutat be

Európában az áruk több mint 80 százalékát kamionon szállítják.

Túl nagy, túl hangos, túl szennyező. Sok mindenért kárhoztatják a teherautókat, pedig a társadalom számára nélkülözhetetlenek. Európában az áruk több mint 80 százalékát kamionon szállítják! A gabonát a reggelihez, a gyógyszert a családnak, a benzint a kúthoz, hogy telitankolva vághassunk neki a hétvégi kirándulásnak. Minden a közelünkbe jön a teherautóknak köszönhetően! Az emberek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy a teherautók az elmúlt húsz évben jelentős fejlődésen mentek keresztül a környezeti hatás és a biztonság tekintetében. A Renault Trucks hatékony, egyre biztonságosabb és az alternatív energiák használatának (sűrített földgáz, hibrid, tisztán elektromos működés…) köszönhetően egyre kevésbé szennyező járművek kifejlesztésével aktív részese ennek a folyamatnak. Erre szolgálnak jó példával a Fenntartható Szállítás és Mobilitás Ünnepén kiállított Premium Distribution Hybrys Tech és az elektromos Maxity járművek.

A Renault Trucks tudatában van a teherautók környezeti hatásának, ezért olyan megoldásokat fejleszt ki, amelyek valós alternatívát jelenthetnek a gázolajjal szemben: villannyal vagy gázzal működő járművek, kísérletezés a hibrid technikával Lyonban és Belgiumban, egyre kisebb fogyasztású kamionok, amelyek lényegesen kevesebb káros anyagot és üvegházhatású gázt bocsátanak ki.

A Renault Trucks a tavalyi év után idén is két járművet mutat be a Fenntartható Szállítás és Mobilitás Ünnep-én, amely október 9-én nyitotta meg kapuit a lyoni Bellecour téren.

forrás: testcar.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes