A ProLogis több mint kétszáz százalékkal növelte Lengyelországi bérbeadásait

Január 1. és március 31. között a vállalat Lengyelországban több mint 173 000 négyzetméter modern raktárterületről írt alá bérbeadási megállapodásokat, amely több mint 200 százalékos növekedést jelent a tavalyi év első negyedévéhez képest.

Ennek az eredménynek köszönhetően a ProLogis fenn tudta tartani vezető pozícióját a lengyelországi raktárterületek piacán a kínálat (a piaci részesedés 35 százaléka), az aláírt szerződések száma (az összes aláírt szerződés 47 százaléka) és volumene terén.

Kiterjedt portfoliónkat alkotó épületek magas minősége és stratégiai elhelyezkedése miatt tudunk ügyfeleinknek igényeire optimális megoldásokat nyújtani

mondta Ben Bannatyne, a ProLogis közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója.

Emellett jelenlegi tevékenységünk központja a meglévő kapcsolataink továbbfejlesztése, valamint a bizalom kiépítése új ügyfeleinkkel. Az első negyedéves eredmények bizonyítják, hogy ez jó stratégia.

A ProLogis több mint 58 000 négyzetméter területről kötött új bérleti szerződéseket az első negyedévben. Ezekkel a tranzakciókkal a ProLogis olyan új ügyfelekkel bővítette portfolióját, mint a DC, a DS. Smith, a DTA és a TM Toys.

Még mindig a helyszín számít
2010 elején az ügyfelek leginkább a délnyugat-lengyelországi és a Varsó környéki ProLogis létesítmények iránt érdeklődtek. A stratégiai elhelyezkedésű wrocław-i, poznań-i, chorzów-i, sochaczew-i, błonie-i vagy teresin-i disztribúciós létesítmények lehetővé teszik az ügyfeleknek, hogy mind a lengyel, mind a nyugati-európai és keleti piacok felé irányuló szállítmányokat kezeljék.

A ProLogis lengyelországi portfoliója 25 disztribúciós parkban körülbelül 2,1 millió négyzetméter területet foglal magában, míg a közép- és kelet-európai régióban, 40 parkban 3,7 millió négyzetmétert.

A ProLogis hatalmas stratégiai elhelyezkedésű lengyelországi raktárlétesítmény-portfoliójának köszönhetően, az ügyfelek szinte korlátlanul alakíthatják logisztikai hálózatukat. A legmagasabb minőségű szolgáltatási színvonalon felül, a raktárlétesítmények kiterjedt hálózata a ProLogis kínálatának egyik legfontosabb eleme” – foglalta össze Ben Bannatyne.

Sz.Á.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes