A ProLogis közzétette negyedik éves vállalati Felelősségvállalási jelentését

A Vállalati Felelősségvállalási Jelentés (Corporate Responsibility Report) új és frissített információkat tartalmaz a vállalat 2009-es környezetvédelmi felajánlásairól, szociális felelősségvállalásáról, illetve az etikus vállalatirányításról.

A teljes, web-alapú jelentés elérhető a http://ir.prologis.com/2009CRReport oldalon, angol nyelven.

A vállalati felelősségvállalás olyan kezdeményezés, amely iránt a ProLogis teljesen elkötelezett marad a kihívásokkal teli időszak ellenére” – mondta Walt Rakowich, a ProLogis vezérigazgatója. „Örömmel osztjuk meg 2009-es fejlődésünk eredményeit, és a jövőben továbbra is tájékoztatjuk részvényeseinket programjaink folyamatos fejlődéséről.”

A jelentésben részletezett témák a fenntartható fejlődés, a karbon-menedzsment, a megújuló energia, az energiahatékonyság, a közösségi elkötelezettség, és az etikus vállalatirányítás. A jelentés számos, a vállalat által 2009-ben elért eredményt körvonalaz, például:

A Vásárlói Tanácsadó Testület megalapítása, amely segítségével a vállalat magasabb, stratégiai szinten működhet együtt ügyfeleivel.

Az alkalmazottak jelentős munkaidő felajánlása jótékony célokra helyi szervezetek megsegítésére globálisan, amely összesen mintegy 4 500 önkéntes munkaórát tett ki 2009-ben.

Egy különleges „Zöld Épület” tanúsítvány megszerzése Japánban, az új fejlesztésű ProLogis Parc Zama I-ért. Az épület „CASBEE Class S” tanúsítást kapott, amely a lehető legmagasabb besorolás a CASBEE osztályozási rendszerben. Ez a második létesítmény Japánban, amely megkapta ezt a kiemelkedő besorolást.

A ProLogis Vállalati Felelősségvállalási Jelentése a Globális Jelentési Kezdeményezés (GRI), egy fenntarthatósági jelentési keretrendszert kidolgozó, nemzetközi többszereplős hálózat alapelveivel összhangban készült. A jelentés, amelynek külső ellenőrzését a világelső fenntarthatósági ügynökség, a Two Tomorrows végezte el, megfelel a GRI B+ szintű követelményeinek.

Sz.Á.

Forrás: Archívum

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes