A Prologis 6 800 négyzetmétert adott bérbe Csehországban

A legújabb bérbeadási megállapodás tárgya a csehországi, osztravai fejlesztési portfolió 6 800 négyzetméteres területe, amelyet a legnagyobb csehországi és szlovákiai könyvnagykereskedés logisztikai részlege vett bérbe.

A vállalat regionális disztribúciós központját fogja üzemeltetni a ProLogis Park Ostrava egyes számú épületében, amely a városközponttól tizennégy kilométerre, a D47-es autópálya mellett fekszik.

„Az ügyfelek érdeklődése egész Európában töretlen a modern, jó minőségű ipari portfoliónk iránt” mondta Philip Dunne, a ProLogis európai elnöke. „Örömmel jelentjük be a további előrelépéseket, amelyek révén a teljes fejlesztési portfoliónkat bérbe tudjuk adni”.
A tranzakció során a Cushman & Wakefield ingatlanügynökség közreműködött brókerként.

A ProLogis Park Ostrava egy modern disztribúciós park, amelynek két épületében 66 000 négyzetméter raktár- és irodai területet foglal magába. A kiváló tömegközlekedési kapcsolatok, így például a hét tömegközlekedési útvonalat kiszolgáló I-47-es út közelségén túl, Osztrava egyre népszerűbb a logisztikai szolgáltatók és könnyűipari gyártók körében, akik a 150 kilométeres körzetben elérhető több mint tízmilliós lakosságot kívánják elérni.

A ProLogis csehországi portfoliója hat disztribúciós park huszonhat épületében több mint 605 000 négyzetméter raktár- és irodaterületet foglal magába. Az öt új munkatársat a közép- és kelet-európai régió három országában, Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon nevezték ki pozíciójukba.

A ProLogis-ról
A ProLogis vezető szolgáltató a disztribúciós létesítmények piacán, több mint 44 millió négyzetméter ipari területtel Észak-Amerika, Európa és Ázsia piacain. A vállalat több mint 4 400 ügyfelének adja bérbe ipari létesítményeit, köztük gyártó, kereskedelmi és szállítmányozási cégeknek, logisztikai szolgáltatóknak, és egyéb, nagy disztribúciós igényű vállalkozásoknak. További információ a http://www.prologis.com/ címen található.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes