A ProLogis 4350 négyzetmétert adott bérbe a Movianto-nak Szlovákiában

A gyógyszer, biotechnológia és egészségügyi iparágak egyik vezető európai logisztikai szolgáltatója, a Movianto Group 4 350 négyzetméter raktárterületet bérelt ki a ProLogis Park Bratislava területén.

A Movianto a 4 350 négyzetméter disztribúciós területet a Szlovákia egyik legnagyobb ipari övezetében található, kiváló elhelyezkedésű modern logisztikai park, a ProLogis Park Bratislava hatos számú épületében foglalja el. A Movianto egy 21,8 milliárd euró forgalmú, piacvezető európai egészségügyi disztribúciós csoport, a Celesio AG tagja, amely tizenöt országban üzemeltet nagykereskedelmi leányvállalatokat, és kilenc országban gyógyszertárláncokat. A Movianto a Celesio leányvállalataként Ausztriában, Belgiumban, Csehországban, Dániában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Írországban, Hollandiában, Norvégiában, Portugáliában, Szlovéniában és Spanyolországban tevékenykedik.

"Több, mint 1 700 egészségügyi szakértőnk 225 000 raklap terjedelmű területet menedzsel egy a tulajdonunkban álló alvállalkozói hálózaton keresztül Európa 13 országában" – mondta Roman Harviscak, a Movianto csehországi és szlovákiai igazgatója. „Innovatív logisztikai és disztribúciós szolgáltatások teljes választékát nyújtjuk a gyógyszeripar, és egyéb kapcsolódó iparágak részére. Ezért olyan csúcsminőségű raktáregységekre van szükségünk, amelyeket az elvárásaink szerint terveztek, és amelyek stratégiai helyszínen találhatóak. A ProLogis megfelel ezeknek az igényeknek, és a magas minőségű szolgáltatások mellett ez a fő ok, amiért a ProLogis Park Bratislava területének bérlése mellett döntöttünk."

"A bérleti megállapodás egy olyan kiemelkedő ügyféllel, mint a Movianto, a ProLogis professzionális terület-menedzsmentjének és helyi ismeretekkel kombinált globális szakértelmének újabb bizonyítéka. Tudjuk, hogy ezek a tényezők nagyon fontosak a kulcsfontosságú vállalatoknak" – mondta Martin Polak, a ProLogis szlovákiai bérbeadásokért felelős menedzsere. "A ProLogis Park Bratislava minden modern raktározási elvárásnak megfelel, és ideális körülményeket biztosít a belföldi és nemzetközi disztribúcióhoz. Sok sikert kívánunk a Movianto-nak, és örömmel nézünk elébe kapcsolatunk folytatásának mind a parkban, mind a közép-kelet európai régióban."

A tranzakció során a Cushman & Wakefield ingatlanügynökség működött közre.
A ProLogis Park Bratislava Pozsony keleti részén helyezkedik el, 24 kilométerre a városközponttól, két kilométerre Senec-től és 16 kilométerre a nemzetközi repülőtértől. A terület könnyen elérhető az E75-ös autópálya Pozsony utáni első kijáratán keresztül, valamint a Trnava felé vezető 4-es európai folyosóhoz is kapcsolódik. A park jelenleg hat épületben közel 183 000 négyzetméter raktárterületet foglal magában, teljes kiépülésekor nyolc épületben több mint 290 000 négyzetméter ipari területet kínál majd.

A ProLogis szlovákiai portfoliója három disztribúciós park (ProLogis Park Bratislava, ProLogis Park Nové Mesto és ProLogis Park Galanta-Gáň), tizenkét épületében több mint 386 000 négyzetméter disztribúciós területet foglal magában.

Forrás:ingatlanhirek.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes