A Nordzucker az Eston komplex ingatlan-megoldásaival talált új telephelyet

A német cukorgyártó számára az Eston tanácsadói találtak új raktáringatlant és logisztikai szolgáltatót is

A 170 éves múltra visszatekintő német tulajdonú, mára 18 európai helyszínen jelen lévő cukorgyártó és -forgalmazó Nordzucker AG Európa második legnagyobb cukoripari vállalata. A cég a magyar piacon is a legtöbb és legnagyobb üzletláncok beszállítója.

A Nordzucker a korábbi korszerűtlen raktározására keresett megoldást, amelyhez az Estontanácsadóinak segítségét kérte. Az igények pontosítása során nyilvánvalóvá vált, hogy a vállalatnak nem is csupán a nagy mennyiségű cukor tárolására kellett megfelelő raktárt találni, hanem a megbízónak logisztikai szolgáltatóra is szüksége van, ezért az Eston szakértőinek mindkét szempontot szem előtt tartva kellett megoldást találnia. Végül az Eston ipari és logisztikai ingatlanokra specializálódott csapata rövid idő alatt megtalálta azt a logisztikai szolgáltatót, aki rugalmasan, minőségi szinten képes a cég igényeit kiszolgálni: az Eston a Geodis Calberson-t ajánlotta, amelynek budaörsi logisztikai bázisa megfelelő ingatlant és logisztikai szolgáltatásokat kínált a Nordzucker részére. A Geodis komplex raktározási, belföldi disztribúciós, nemzetközi közúti, légi és konténeres szállítmányozási, valamint vámszolgáltatásokat szolgáltatásokat nyújt partnereinek. A kiválasztott ingatlanban még az értékesítési csapat iroda-igényét is sikerült megoldani.

„Egyre több olyan igény érkezik hozzánk partnereinktől, amelynek során nem csupán egy ingatlant, telephelyet, raktárterületet keresnek, hanem komplex szolgáltatást is szeretnének. Vagyis olyan beszállítót, telephelyet, ahol a logisztikai szolgáltatások, supply chain teljes spektruma rendelkezésükre áll, kiegészítő szolgáltatásokkal együtt (pl. vámügyintézés). Magas szintű piacismeretünknek köszönhetően az Eston képes komplex, tendereztetéssel egybekötött ipari-logisztikai, vagy összetett akvizíciós megoldások felkutatására, legyen szó fővárosi, vidéki, vagy akár határainkon túli igényekről.” – mondta el Kiss Ernő, az Eston Ipari és Logisztikai Ingatlanok Divíziójának vezetője.

Forrás: Eston

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes