A MÁV Cargo készen áll a versenyre

Véget ért egy átmeneti korszak a MÁV Cargo életében, megerősített menedzsmenttel, világos stratégiai célok mentén halad előre a cég Rail Cargo Austriával közös szekere.

A válság ellenére is eredményes a MÁV Cargo Csoport egésze, erejükből még az önálló vontatási kapacitás építésére és a terminálhálózat bővítésére is futja. A piaci tendenciákról, a várható eredményekről is beszélt a Navigátornak a társaság és a szakma elsőszámú vezetője.
– Az elmúlt hetek, hónapok egyik nagy kérdése volt, milyen feltételekkel tud megállapodni a MÁV Cargo és a MÁVTRAKCIÓ egymással a vontatási szolgáltatás további nyújtásáról. Sikerült megállapodniuk?
– Hosszú tárgyalássorozaton vagyunk túl, többször kellett meghosszabbítani a magunk elé tűzött tárgyalási határidőket. Végül 2012-ig kötöttük meg a keretszerződést, amelyben minden évre vállaltunk egy garantált kapacitás lekötési szintet. Ez a szint évről évre csökkenő mértékű, összhangban a saját vontatási kapacitás kialakítására vonatkozó terveinkkel. A megállapodásnak az is része, hogy a MÁVTRAKCIÓ a MÁV Cargo mozdonyaira biztosítja a mozdonyvezetőket, így továbbra is 100%-ban kötődünk a MÁVTRAKCIÓ- hoz.

További részletek ->
- mavcargo.hu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes