A Logi-Tech kiállítás igazgatónőjének interjúja a Tranzit újságban

Valós idejű találkozások a virtuális térben – tradicionális kiállítás a legújabb technikával, a legkényelmesebben. „Több kapcsolat – több üzlet” akár ez is lehetne a mottója az október 27-30-ra tervezett logisztikai kiállításnak, a jól ismert, ezúttal 8. Logi-Tech-nek.

 

Úttörő feladatot vállaltak a szervezők azzal, hogy Közép-Európában elsőként az interneten valósítanak meg logisztikai kiállítást és konferenciát.

A rendezvény a szakmai hagyományokat ötvözi a XXI. századi szupertechnológiák alkalmazásával. A virtuális kiállítás mindent tud, amit a hagyományos kiállítások, anélkül, hogy a látogatóknak vagy a kiállítóknak, előadóknak ki kellene mozdulniuk saját irodájukból.

Kiállító lehet minden logisztikai szolgáltató, vagy a logisztikai folyamatokat támogató termékek, szoftverek gyártója vagy logisztikai megoldás szállítója, kereskedők, cégek, szervezetek, intézmények. Egy a közös: a logisztika.

Sokan tartanak az új megoldásokkal járó kényelmetlenségektől, az ismeretlentől. A félelem alaptalan. Egy átlagos informatikai felszereltségű cég, átlagos felhasználói, számítástechnikai ismeretekkel rendelkező munkatársaival könnyedén megoldhatja sikeres részvételét, standmunkáját. Kimondottan a Logi-Tech kiállítóinak kifejlesztett virtuális standokon a kiállítók és a látogatók közvetlen interaktív kapcsolatban vannak egymással.

Láthatják egymást, csetelhetnek, élőszóban kérdezhetnek, a kiállítók azonnal, ott helyben válaszolhatnak, névjegyet cserélhetnek, akár csak egy hagyományos kiállításon. A stand egy része zárt tárgyalóként működik, elrejtve a tárgyalópartnereket a többi látogató szeme elől, bizalmas megbeszélésre adva lehetőséget. Van viszont úgynevezett kávézó, ahol az aktualitásokat, tapasztalatokat beszélhetik meg kiállítók és látogatók egymással, akárcsak egy megszokott törzshelyen.

A csupán böngésző, információt kereső látogatók is megtalálják azokat az információkat, ami őket érdekli. Prospektusokat, termékismertetőket emelhetnek le a virtuális prospektustartókról, és terméket, szolgáltatást kereshetnek a tematika alapján, hasonlóan egy kiállítási katalógushoz.

A virtuális konferencia teremben egyszerre 95 hallgató foglalhat helyet. Valamennyiük számára adott a lehetőség, hogy hozzászóljanak az éppen futó témához, kérdést tegyenek fel és az előadók azonnal meg is válaszolják a kérdéseket.
Végül is a 8. Logi-Tech célja, hogy bemutassa a legutóbbi idők logisztikai újdonságait, termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat. A kiállításnak természetes célja az is, hogy a látogatókat és a kiállítókat a virtuális találkozásokkal hozza versenyelőnybe, a rendezvényen szerzett információkon és kapcsolatokon keresztül.

Az 1. Közép-Európai Virtuális Logisztikai Kiállítás helye a www.logi-tech.hu lesz. Aki a négy napon nem tud ellátogatni a kiállításra, az sem maradt le mindenről, egy évig elérheti a kiállítási anyagokat, archív felvételeket.

A vadonatúj koncepcióra épülő rendezvényen bárki részt vehet, aki logisztikával foglalkozik. Teheti mindezt költségtakarékosan és a legszigorúbb időbeosztást sem felborítva.

A cikk részletei –>

- tranzitonline.eu -

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes