A legzöldebb irodaház építésére készül a Skanska

A legzöldebb budapesti irodaház fejlesztésére készül a Skanska – mondta Andreas Lindelöf, a cég ügyvezető igazgatója egy mai sajtóbeszélgetésen. A XIII. kerületi Green House 2012. első felében léphet piacra.

Egy környezettudatos, „zöld" fejlesztés az egyre szigorodó elvárások miatt olyan, mint mozgó célpontra lőni – mondja a Skanska magyarországi ügyvezetője. Legújabb, tervezett fejlesztésükkel a 17,5 ezer négyzetméter alapterületű Green House irodaházzal a környezettudatos minősítések közül az amerikai LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) tanúsítvány megszerzését tűzték ki célul. A Kassák Lajos utca, és Lőportár utca sarkára tervezett épület megvalósítása 2010 végén indul, átadását 2012 első felére tervezik.

A Green House tükrözi a cég hosszú távú törekvéseit, hogy a fenntarthatóság szempontjait figyelembe vevő, modern, hatékony, flexibilisen alakítható irodákat építsen. Az a tény, hogy a gazdasági válság ellenére újabb fejlesztésbe kezdünk, bizonyítja, hogy a Skanska biztos lábakon álló, stabil fejlesztő, amelyik bízik a a magyar piacban – hangsúlyozta Andreas Lindelöf, hozzátéve, hogy a projekt megvalósítása teljes egészében saját forrásból történik.

A cikk részletei->

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes