A Kapsch innovációs díjat nyert az amszterdami Interferonon közlekedésbiztonsági kategóriában

A Kapsch TrafficCom kapta az Intertraffic Innovációs Díjat "Biztonság" kategóriában az új alagút-biztonsági termékéért, az Automatic Camera Calibration-ért (ACC) az Intertraffic Amsterdam keretében, melyet Amszterdamban tartottak a múlt héten, és egyike a világ legnagyobb infrastruktúra, forgalomszabályozó, közlekedésbiztonsági és parkolási szakkiállításainak.

kapsch1

Az új alagút-biztonsági termék ACC számos más beadványt utasított maga mögé és rendkívüli gyorsaságának, pontosságának, költséghatékonyságának és egyértelmű biztonsági szempontjának köszönhetően nyert.

Az ACC-vel a Kapsch az Incident Detection Systems 2.0 keretében az alagúti kamerák beállításának egy forradalmi és egyszerű módját mutatja be.
"Az alagúti észlelő kamerák beállítása mindeddig drága és időigényes volt. ACC-vel ezt a folyamat több szempontból is optimalizáltuk. Az Intertraffic díja Amszterdamban a látogatók érdekeltségét mutatja a Kapsch alagút-biztonsági termékei iránt" – mondta Marcus Brown, a Kapsch videó- és szenzormegoldásokért felelős termékmenedzsere.
Az innovatív gondolkodást értékelte az első osztályú zsűri. Az okos és innovatív gondolkodást jutalmazzák az évente kiosztásra kerülő Intertraffic Innovációs Díj keretében.

Egy nemzetközi zsűri értékeli ki a beadványokat egy széles körű elemzés és konzultáció után. Öt kategóriában osztják ki a díjat: infrastruktúra, ITS forgalomszabályzás, biztonság, parkolás és Smart Mobility.
Többek között a zsűri tagja Fred C. M. Wegman – a Netherlands Road Safety Research Institute (a KTI holland megfelelője) ügyvezető igazgatója, és Nick Bradley – főszerkesztő a Traffic Technology International, UKIP Media & Events Ltd.-nél.

Forrás: integratorforum.hu

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Rólunk | Médiaajánlat | ÁFF | Lapszemle feliratkozás | RSS
Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes Online. | Thanks to Top Bank Free Premium WordPress Themes, wordpress themes 2012 and Premium Themes